Segon dia d’alta afluència a les platges de Barcelona malgrat les restriccions

La Guàrdia Urbana ha hagut de tancar 4 platges al llarg del dia

Les platges de Barcelona tornen a estar plenes aquest diumenge, el segon dia amb restriccions en vigor per frenar el repunt de coronavirus a l’àrea metropolitana. Quatre de les deu platges de la ciutat ha hagut de tancar en algun moment del dia. La de la Barceloneta ha estat clausurada una estona al migdia –al voltant de les 13:30h– en arribar al seu límit d’aforament. A quarts de cinc s’han tancat les de Sant Sebastià, Mar Bella i Bogatell.

La web municipal de platges mostra que la resta de platges tenen gran part de la jornada una ocupació ‘alta’ –semàfor de color taronja–. Només una, la del Somorrostro, s’ha mantingut amb un nivell d’ocupació baix. La vigília l’Ajuntament ja va haver de tancar la meitat de platges, cinc, durant la tarda.

La regulació o tancament de les platges és un dels dilemes que es plantegen els alcaldes afectats per les noves restriccions. Han plantejat al Govern una solució conjunta, que no generi un èxode de banyistes als municipis veïns. La Generalitat es va comprometre dissabte a donar-los resposta l’endemà al matí però de moment no s’ha pronunciat.

Més informació

Nou comentari