Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Salut confirma 7 casos més de coronavirus a Barcelona en un dia
  • CA

El Departament de Salut ha confirmat avui set casos més de coronavirus a Barcelona. Aquest matí n’havia informat de tres i aquesta tarda la mateixa conselleria n’ha detallat quatre casos més, tres d’ells per haver estat en contacte amb altres infectats.

Els últims afectats serien un home de 30 anys barceloní que va estar amb persones que van viatjar a Itàlia; una barcelonina de 61 anys que va estar amb un cas anteriorment confirmat; un veí de 51 anys que també va estar a prop d’un cas anterior; i una dona de 86 anys de Barcelona que ha estat en contacte amb un cas anunciat prèviament. Des de Salut informen, però, que tots els casos són lleus.

Les situacions anunciades al matí, en canvi, explicaven que es tractava d’una dona de 23 anys que va anar de vacances a Milà; un home de 39 anys que va viatjar a Bèrgam i Milà; i un home de 40 anys que havia estat a Milà. A alguns d’aquests pacients ja se’ls està fent atenció assistencial d’hospitalització domiciliària. Hi ha sis casos nous a tot Catalunya.

[r:2]

Per la seva banda, la consellera de Salut, Alba Vergés, en el decurs de la seva intervenció parlamentària d’aquest matí, ha reiterat el missatge de confiança en el sistema de salut de Catalunya i en els seus professionals, “que ho estan donant tot” amb una situació de complicació afegida com és la del coronavirus. “Volem protegir les persones que ens han de cuidar i per això tenim especial cura amb els professionals sanitaris, amb mesures específiques orientades”, ha reblat.

Vergés ha afegit que Salut està intensificant la informació sobre el coronavirus SARS-CoV-2 perquè aquesta arribi a tota la ciutadania, especialment la informació que té relació amb la cura de les persones més vulnerables. I ha volgut posar l’èmfasi en el fet que el Govern en la seva totalitat s’ha reunit per assegurar que tots i cadascun dels seus membres disposin de “tota la informació i puguin ser-ne transmissors en les seves respectives responsabilitats”, per resoldre dubtes i inquietuds”.

Més notícies
Un turista que visitava Barcelona, nou contagi per coronavirus a Catalunya
Notícia: Un turista que visitava Barcelona, nou contagi per coronavirus a Catalunya
Comparteix
L'home, de 38 anys i en estat lleu, havia estat a Milà dies abans de visitar la capital catalana
Ja són 7 els veïns de Barcelona afectats pel coronavirus
Notícia: Ja són 7 els veïns de Barcelona afectats pel coronavirus
Comparteix
Els tres últims casos s'han confirmat aquest dilluns | El balanç a Catalunya és de 16 pacients detectats, alguns dels quals de pas al país
El coronavirus obliga a cancel·lar un altre congrés a Barcelona
Notícia: El coronavirus obliga a cancel·lar un altre congrés a Barcelona
Comparteix
Es tracta de la Conferència Anual de Plataformes Tecnològiques de Recerca, que s'havia de celebrar la setmana que ve
El delegat del Consorci de la Zona Franca troba “ridícula” l’alarma pel coronavirus
Notícia: El delegat del Consorci de la Zona Franca troba “ridícula” l’alarma pel coronavirus
Comparteix
Navarro no descarta desproveïments a empreses de la Zona Franca pel Covid-19

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa