Una residència de Barcelona, intervinguda per la Generalitat

El centre Marvi Park està situat al barri del Camp de l'Arpa i se n'ha traspassat la gestió per l'alt nombre d'infectats

La Generalitat ha intervingut des de l’inici del confinament un total de 8 residències de gent gran per la seva gestió de la crisi, amb un gran número de residents infectats o morts i de personal afectat per coronavirus. Una d’elles és a Barcelona: el centre Marvi Park, al barri del Camp de l’Arpa. La gestió dels 8 centres ha estat traspassada a una altra empresa o a l’administració pública directament.

En concret, primer la Conselleria de Treball i Afers Socials i des del 8 d’abril la de Salut, han intervingut les residències Sant Adrià (Sant Adrià del Besòs, Barcelonès); Ballús (Valls, Alt Camp); Prat (Tona, Osona); Marvi Park (Barcelona ciutat); la casa de repòs Verge de la Salut (Vilanova del Vallès, Vallès Oriental); la residència Ullastrell (Ullastrell, Vallès Occidental); Nostrallar (Els Pallaresos, Tarragonès); i Ca n’Amell (Premià de Mar, Maresme).

La Marvi Park ja va ser una de les residències de Barcelona on aquest març l’Exèrcit espanyol va fer-hi tasques de desinfecció, a petició directa del centre i sense requeriment previ de l’Ajuntament ni de la Generalitat. Més tard els Bombers de Barcelona també l’han netejada.

Més informació

Nou comentari