Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Recollida de joguines amb més de cent anys d’història a l’Hospital HM Nens
  • CA

L‘Hospital HM Nens està duent a terme la seva tradicional campanya de recollida de joguines, que arribarà al seu punt àlgid aquest diumenge, 5 de gener, amb la participació de l’entitat a la Fira de Reis de la Gran Via. Aquesta tradició de l’Hospital de Nens de Barcelona té més d’un segle d’història, i cada any entrega més de 10.500 paquets. Aquest any, mantenen l’activitat els nous propietaris d’aquest centre sanitari, el grup HM Hospitales, a través de la Fundació HM Obra Social Nens

La campanya de recollida va començar l’1 de desembre i s’acabarà la nit de Reis, quan es comptabilitzin tots els paquets reunits en els tres punts de recollida que l’entitat té a Barcelona, als tres centres d’HM Hospitales (HM Delfos, HM Sant Jordi i HM Nens). Al marge de les joguines, les persones interessades a col·laborar també poden fer-ho amb un donatiu econòmic a través del web de l’obra social de l’Hospital HM Nens o posant-se en contacte amb l’organització a través del correu electrònic, a l’adreça [email protected].

La nit de Reis, els voluntaris que col·laboren amb aquesta campanya aniran a la fira de la Gran Via, a la confluència amb el carrer Villarroel, on HM Nens situarà una furgoneta per recollir les donacions. Hi haurà una altra furgoneta que es desplaçarà per tota la ciutat a la recerca de les donacions de les entitats col·laboradores.

Per al director de la Fundació HM Obra Social Nens, el doctor Javier Massaguer, la campanya de recollida de joguines és “l’activitat més maca i agraïda de les que fa la fundació”.  “Veure somriure un nen que acostumes a veure sempre trist perquè la seva família no té recursos per proporcionar-li el que altres petits tenen no té preu“, afegeix. Massaguer confia incrementar la xifra de regals repartits al 2019, perquè de moment el ritme de recollida “és molt bo”.

HM Nens serà a la Fira de Reis de la Gran Via des de les 23 hores del 5 de gener fins a les 3 hores de la matinada del dia 6. A més de recollir les donacions de joguines, repartirà més de 5.000 globus.

Fundación HM Obra Social Nens

HM Hospitales va fer seu l’esperit de l’antiga Fundació Hospital de Nens de Barcelona assumint, al novembre, l’activitat solidària de la seva Obra Social. Per això, va crear la Fundació HM Obra Social Nens que, sota el paraigua de la Fundació HM, manté i potencia el seu compromís social orientant-lo cap a la població infantil. Així, des del 2014, s’ha atès a gairebé 700 nens, una activitat que ha representat una ajuda a la població més desfavorida de més de 450.000 euros.

Més notícies
L’Hospital HM Delfos estrena un escàner poc invasiu per a nens que necessiten radiografies sovint
Notícia: L’Hospital HM Delfos estrena un escàner poc invasiu per a nens que necessiten radiografies sovint
Comparteix
El centre del grup HM Hospitales a Barcelona és el primer de l'estat espanyol que fa servir l'escàner vertical EOS®
HM Hospitales augmenta el seu compromís social amb l’adquisició de la Fundació Hospital de Nens
Notícia: HM Hospitales augmenta el seu compromís social amb l’adquisició de la Fundació Hospital de Nens
Comparteix
El Grup adquireix el seu tercer centre a Barcelona, especialitzat en assistència pediàtrica, i n’integra l’activitat solidària amb la nova Fundación HM Obra Social
El grup HM Hospitales compra l’Hospital de Nens i en mantindrà l’obra social
Notícia: El grup HM Hospitales compra l’Hospital de Nens i en mantindrà l’obra social
Comparteix
Els nous propietaris ja tenen a Barcelona l'hospital HM Delfos i l'antiga Clínica Sant Jordi, a Sant Andreu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa