Reapareixen els lladres rellotgers al centre de Barcelona

Els Mossos detenen quatre sospitosos quan perseguien víctimes i eviten el robatori d'una peça de 12.000 euros

Era qüestió de dies que tornessin a ser protagonistes constants de l’actualitat. Els lladres rellotgers, especialitzats a robar rellotges fent estrebades al canell de les víctimes, s’han anat desconfinant al mateix ritme que tornava a haver-hi més gent al carrer que pot ser blanc de les seves incursions. Malgrat que encara no hi hagi els turistes internacionals de poder adquisitiu alt que solen ser els seus preferits. Fa quinze dies va quedar a la vista de tothom un atracament amb pallissa d’una d’aquestes bandes i aquest cap de setmana mateix ja hi ha hagut la detenció de quatre membres d’un altre d’aquests grups, enxampats in fraganti en dos intents en poca estona, cosa que confirma definitivament que han tornat.

Agents dels Mossos d Esquadra els van poder arrestar aquest dissabte quan intentaven robar un rellotge valorat en uns 12.000 euros. Eren agents de paisà i l’episodi va començar a la plaça Universitat, quan va reconèixer dos dels sospitosos d’altres detencions, ja que entre tots quatre acumulen una cinquantena d’antecedents policials. Els van seguir a certa distància i van veure un primer intent de robatori d’un rellotge, però la víctima va poder fugir.

Uns minuts després, al carrer Aragó, van veure que el grupet encerclava una altra víctima quan sortia d’un establiment i intentava marxar amb la seva moto. Dos dels assaltants va envoltar la víctima marejant-la amb moviments per despistar-la –el que s’anomena la tècnica del Ronaldinho– mentre els altres dos vigilaven la zona per si els enxampaven, cosa que efectivament va passar, perquè els agents dels Mossos ja els estaven controlant i van impedir el robatori i van arrestar els quatre implicats, d’edats entre els 19 anys i els 23. Només un dels detinguts acumula ell sol 22 dels antecedents policials.

Més informació

Comentaris

    Tbc 22/06/2020 1:05 pm
    I per reincidència no es pot fer res? Pq 12.000€ no és furt Eh?

Nou comentari