Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Presó incondicional per a tres dels cinc detinguts en l’operació antijihadista més radicalitzats
  • CA

El jutge de l’Audiència Nacional ha decretat presó incondicional sense fiança per a tres dels cinc detinguts com a membres més radicalitzats d’una cèl·lula jihadista amb voluntat d’atemptar que Mossos d’Esquadra va desarticular dimarts passat. Els empresonats queden acusats dels delcites d’integració en organització terrorista, entaltiment del terrorisme, autoadoctrinament i, en un dels casos, tràfic de drogues, furt i robatori amb força. 

Els altres dos detinguts, que també van ser catalogats com a ciutadans “en un avançat estat de radicalització” pel conseller de l’interior Miquel Buch, han quedat en llibertat. El jutge ha decretat retirar-los els passaports i prohibir-los abandonar el país, així com aportar un domicili i presentar-se un cop per setmana al jutjat pertinent.

La resta d’arrestats de l’operatiu desenvolupat a Barcelona i Igualada, un total de 13, formaven part de la mateixa organització criminal i van quedar també en llibertat amb càrrecs mentre el jutge no els citi. 

Més notícies
“El meu company és un lladre, no un terrorista”
Notícia: “El meu company és un lladre, no un terrorista”
Comparteix
L'amic d'un dels detinguts explica que l'home no seguia la religió islàmica, bevia alcohol i fumava haixix
Traslladen a l’Audiència Nacional cinc dels detinguts en l’operació antijihadista
Notícia: Traslladen a l’Audiència Nacional cinc dels detinguts en l’operació antijihadista
Comparteix
Els altres 13 arrestats estan acusats només de robatoris i tràfic de drogues i se'n farà càrrec un jutjat ordinari de Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa