Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ouigo ofereix bitllets per 9 euros per anar a Madrid en alta velocitat
  • CA

Ouigo ha posat a la venda aquest dilluns a les 11 del matí 1,66 milions de nous bitllets per viatjar de Barcelona a Madrid (o de Madrid a Barcelona) entre el pròxim 11 de desembre i el juny del 2023. El preu dels bitllets parteix dels 9 euros, amb la qual cosa la companyia francesa vol fer més accessible a la població els viatges amb trens d’alta velocitat. Els bitllets es poden comprar a la web i l’app d’Ouigo.

“Fa poc més d’un any vam arribar a Espanya amb un únic objectiu: obrir les portes de l’alta velocitat a totes les butxaques. A partir d’ara, gairebé 100.000 persones a la setmana podran gaudir de les nostres baixes tarifes, apropant-nos al triple de l’oferta amb la qual vam començar les nostres operacions”, ha dit el director Comercial i de Màrqueting d’Ouigo, Federico Pareja. Des que Ouigo va arribar a Espanya el 10 de maig del 2021, 2,9 milions de persones han fet servir els seus trens per moure’s entre Barcelona i Madrid.

Cada setmana hi haurà un total de 64.134 seients

En el cas del trajecte Madrid-Saragossa-Tarragona-Barcelona, hi haurà cada setmana un total de 64.134 seients. Aquesta ruta, però, no és l’única que compta amb nous bitllets. Per a la de Madrid-València, que s’estrenarà el pròxim divendres, hi ha un total de 740.000 places noves, la qual cosa es tradueix amb 35.630 a la setmana.

Més enllà de vendre bitllets a preus econòmics, Ouigo també ha destacat per oferir maneres diferents de viatjar. Un exemple és el concurs que va fer el passat 13 de febrer, el dia abans de Sant Valentí, en el qual va sortejar bitllets per un trajecte de Barcelona a Saragossa, amb l’objectiu que els guanyadors trobessin l’amor en el tren. “Si estàs solter i et ve de gust sumar-te al nostre speed dating (cita ràpida, en anglès), només has d’escriure’ns per missatge directe al nostre canal d’Instagram i comentar-nos una miqueta més sobre tu“, va dir l’empresa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa