Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una empresa regala una experiència a 300 km/h per trobar l’amor

S’acosta Sant Valentí i moltes de les parelles aposten per fer plans conjunts, fer-se regals o menjar un bon àpat per celebrar aquesta festa del consumisme. Les empreses, amb l’objectiu de fer benefici, els fan ofertes de tota mena. Ara, fins i tot, coneixedores de la dura realitat per milers i milers de solters d’arreu del món -també de Barcelona-, no els volen deixar enrere.

Ouigo proposa una cita a 300 quilòmetres per hora. En concret, l’empresa ferroviària francesa planteja un concurs el 13 de febrer, que cau en diumenge i que ha estat batejat com a Sant Solterí, el dia dels solters, que no són pocs. La companyia sortejarà bitllets de tren per un trajecte de Barcelona a Saragossa, amb el propòsit que els i les guanyadores puguin trobar la seva “mitja taronja”, com diu que vol Ouigo.

“Si estàs solter i et ve de gust sumar-te al nostre speed dating [cita ràpida, en anglès], només has d’escriure’ns per missatge directe entre el 2 i el 8 de febrer de 2022, al nostre canal d’Instagram @OUIGO_es i comentar-nos una miqueta més sobre tu“, demana l’empresa. No s’hi valen fer trampes. Com a mínim, qui ho intenti que esborri totes les fotografies amb la parella de totes les xarxes socials. En qualsevol cas, la companyia vol que els desafortunats en l’amor puguin gaudir d’una experiència, com a mínim, entretinguda, i viatgin fins a la capital de l’Aragó per tendir ponts de tota mena. “Comparteix amb nosaltres algunes anècdotes o històries que et descriguin i ens ajudi a seleccionar-te”, diu Ouigo.

Tot és possible, fins i tot trobar l’amor només posar el peu al vagó de tren. De totes maneres, la companyia regala un viatge a 300 quilòmetres per hora, així com un brunch posterior “on continuar coneixent a gent d’una altra ciutat”, afirmen. Sigui amb premi o sense, el que està clar és que l’afortunat gaudirà d’un viatge a Saragossa de franc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa