Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un senglar impacta contra un tren d’alta velocitat Barcelona-Madrid
  • CA

Un tren d’alta velocitat de la companyia Ouigo que cobria la ruta Barcelona-Madrid va impactar ahir a la nit contra un porc senglar que havia envaït la via a Lleida. De resultes de l’incodent, el tren, que transportava uns 900 passatgers, va arribar a Madrid gairebé 5 hores més tard de l’horari previst. Fonts de la companyia Ouigo i del gestor ferroviari Adif han informat que l’impacte de l’animal es va produir després de la sortida de l’estació de Lleida.

Cinc hores de retard i canvi de tren

El xoc amb el senglar va desencadenar un periple per als passatgers, que van seguir el trajecte remolcat fins a l’estació de Saragossa, i allà van haver de canviar de tren perquè l’impacte va danyar parcialment el fre del tren. El tren d’Ouigo havia sortit de Barcelona-Sants a les 20.38 hores i tenia previst arribar a Madrid-Atocha a les 23.15. El comboi va arribar finalment al seu destí cap a dos quarts de quatre de la matinada.

Ouigo ha explicat que no és la primera vegada que l’impacte d’un animal obliga a parar un tren d’alta velocitat i que, “en compliment amb la política de compensació” de la companyia, “tots els viatgers afectats rebran un 100% del preu del bitllet.

Entre emprenyats i animats al tren

Però si alguns usuaris s’han emprenyat molt, altres han decidit passar el millor possible les hores que han estat tancats al tren. I és que fins que el tren va poder ser remolcat fins a Saragossa van passar 3 hores, i després va arribar el tren que venia de Madrid per fer el canvi.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gironí. a setembre 18, 2022 | 06:40
    Gironí. setembre 18, 2022 | 06:40
    Recordo que els senglars van estar a frec de l'extinció. I ja ho veieu, s'han convertit en una plaga. Com a les contrades gironines ho fòren les gavines i els gavians argentats; d'espècie protegida (pobre de tu si en tocaves cap) a plaga. I és que mai dona bon resultat manioular la natura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa