Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
On aconseguir pilotes d’escuma de franc per jugar en un parc de Barcelona
  • CA

La canalla pot jugar en un parc de Barcelona amb unes pilotes d’escuma que diversos comerços presten de franc. Passa a la plaça de la Trinitat Vella, al districte de Sant Andreu. Es tracta d’un projecte en què col·laboren cinc establiments del barri de Trinitat Vella i que l’Ajuntament promociona.

El consistori precisa que les pilotes es presten als locals de l’Associació de Veïns i Veïnes de Trinitat Vella, el bar Juan, el kebab Saith, el forn Trinitat i el bar Cosmopolitan. Les pilotes són de franc, però no es regalen: s’han de tornar als mateixos establiments on s’han recollit un cop que s’hagi acabat de jugar amb elles.

Els establiments que col·laboren en aquesta campanya per fomentar el joc col·lectiu i l’activitat física a l’espai públic es reconeixen per un adhesiu penjat a l’aparador. “Gaudim de la plaça, juguem tenint cura de les persones que tenim a l’entorn i recordem retornar la pilota al mateix lloc on s’agafa”, convida l’Ajuntament.

Barcelona suma més de 800 àrees de joc infantils, segons informa l’Ajuntament. Es classifiquen en àrees per a nens i nenes de 0 a 5 anys, de 6 a 12 anys i de més de 12 anys. Algunes són mixtes, amb jocs per a les dues primeres franges d’edat.

El consistori afegeix que també existeixen “àrees de joc infantil accessibles i integradores, a l’abast de tots els nens i nenes amb independència de les seves capacitats”. En tot cas, famílies amb fills amb discapacitat han advertit els últims mesos de la manca de prou espais habiilitats a Barcelona perquè els seus petits gaudeixin dels jocs en igualtat de condicions i exercitar-se. Ho han fet palès convocant curses adaptades per als menors a diferents punts de Barcelona, on han visibilitzat la seva reivindicació. Segons els promotors de les curses, només una desena de les àrees de joc són accessibles per als menors amb dificultats motrius.

Més notícies
Recreació del passeig amb què s'ampliarà el parc de les Glòries / Ajuntament de Barcelona
El parc de Glòries s’estén amb un passeig sobre els túnels de la Gran Via
Notícia: El parc de Glòries s’estén amb un passeig sobre els túnels de la Gran Via
Comparteix
Es desplegaran zones verdes, carrils bici i jocs infantils que connectaran diversos barris
El cònsul ucraïnès a Barcelona, Vorobyov Artem / Twitter
El cònsol ucraïnès a Barcelona: “Rússia està tenint pèrdues enormes”
Notícia: El cònsol ucraïnès a Barcelona: “Rússia està tenint pèrdues enormes”
Comparteix
Vorobyov Artem assegura que els militars russos estan "desmotivats" i creu que seran derrotats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa