Ofensiva amb els antiavalots per controlar la seguretat durant la nit a Barcelona

Miquel Buch té un pla i no pensa permetre que un hiperactiu i flamant tinent d’alcaldia de Seguretat a l’Ajuntament, Albert Batlle, li distorsioni el missatge. Mentre comparteixen el dispositiu per intentar controlar el top manta, Batlle ha convocat per a dijous al matí una reunió amb els diversos cossos policials que actuen al front marítim i els empresaris de les discoteques. Però Buch no es queda quiet i ha accelerat una ofensiva per saturar determinades zones de la ciutat

Tant la reunió de Batlle com la posada en pràctica del pla Barcelona ciutat segura, anunciat ja a la Junta Local de Seguretat, s’han desencadenat immediatament arran de la pallissa mortal d’un home diumenge a la matinada a l’àrea del Port Olímpic.  

[r:1]

A partir d’aquesta nit, efectius de la Brigada Mòbil, els antiavalots dels Mossos d’Esquadra, es desplegaran a la zona d’oci del Port Olímpic i en altres punts vulnerables, especialment a les àrees turístiques, per evitar baralles que acaben en temptatives d’homicidi o en homicidi.  

[r:2]

El fet que les xifres de les últimes setmanes hagin fet saltar totes les alarmes –en només set mesos, aquest 2019 ja supera el nombre d’homicidis que hi va haver en tot l’any passat: 12 a 10, i queden cinc mesos d’any– ha activat definitivament la conselleria, conscient que ha de fer el que sigui per tallar aquesta tendència o, almenys, demostrar que ho intenta. 

I la solució, quan el nombre de mossos que hi ha a la ciutat és limitat, és tibar de serveis centrals: és a dir, de la Brigada Mòbil, que pot donar servei a tot Catalunya i és tan fàcil com decidir on se l’envia a treballar. És el mateix mecanisme que s’ha activat per reforçar els controls a la Mina, on es vol tallar el consum de drogues que s’ha disparat els darrers mesos.   

[r:3]

Comentaris

    un tipo que vive en Tabarnia Juliol 30, 2019 | 20:21
    deixaran anar els gossos?
    Laie Juliol 30, 2019 | 20:59
    Le ha costado al sr. Buch enterarse del deterioro de la seguridad en Barcelona. Su gestión es nefasta puesto que ha llevado a que la situación se haya degradado hasta el balance de homicidios que se indica en el articulo. Las soluciones que ahora propone, no existían antes?

Nou comentari

Més notícies

Un home mor després de rebre una pallissa a la porta d’una discoteca del Port Olímpic

La víctima ha estat traslladada de matinada a l’hospital en estat crític i ha mort poc després

Barcelona supera a l’agost el total de morts violentes de l’any passat

El cas de la dona trobada morta a Cantunis eleva a 11 les víctimes

‘Checkpoints’ de la Brimo als accessos de la Mina contra els robatoris i l’heroïna

Almenys dues furgonetes dels antiavalots de Mossos participaran en un pla de xoc per "recuperar l'espai públic"

Batlle es reunirà amb la policia i les discoteques del Port Olímpic i el Front Marítim

El tinent d'alcaldia demana "un esforç col·lectiu" per revertir una inseguretat que no vol que es "cronifiqui"