Batlle es reunirà amb la policia i les discoteques del Port Olímpic i el Front Marítim

El tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha anunciat que es reunirà aquest dijous al matí amb els representants dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i els locals d’oci nocturn del Front Marítim i el Port Olímpic. És una trobada per abordar la inseguretat focalitzada en aquesta zona durant la nit, una situació especialment denunciada arran de l’homicidi d’un home xinès el passat diumenge. En aquest sentit, Batlle ha apuntat que la problemàtica “els preocupa” però que “no és irreversible”, ha recollit l’Agència Catalana de Notícies (ACN). 

En la mateixa línia, el màxim responsable de Seguretat de l’Ajuntament ha assegurat que si bé volen evitar de totes totes que es “cronifiqui” la sensació d’inseguretat, el camí per fer-ho és el mateix que s’ha seguit en altres ocasions de “repuntaments”. Segons Batlle, cal “un esforç col·lectiu” i mantenir la “relació estreta” existent entre cossos de seguretat. Ho ha expressat, precisament, el dia en què un fort dispositiu dels mossos, la policia barcelonina i la Policia Portuària ha desplegat una batuda contra els top manta.

Alhora, ha incidit en una idea que ja havia abordat amb anterioritat, com és la de les patrulles ciutadanes i l’autoorganització contra la delinqüència. Després d’una demostració de força de la nova plataforma Salvalona, amb un gran suport dels taxistes i el lideratge de Tito Álvarez, ha recordat que “es perseguiran” aquells que simulin ser agents policials i assumeixin competències que no els pertoquen. “La seguretat pública és responsabilitat dels poders públics”, ha sentenciat, per afegir que qualsevol activitat en aquesta línia “és un delicte” i que no es pot “prendre la justícia per la mà”. Així, ha advertit que això és “perillosíssim”

Nou comentari

Més notícies

Un home mor després de rebre una pallissa a la porta d’una discoteca del Port Olímpic

La víctima ha estat traslladada de matinada a l’hospital en estat crític i ha mort poc després

Dispositiu permanent contra el top manta a tot el front marítim i al centre

100 agents dels Mossos, la Guàrdia Urbana i la Policia Portuària patrullaran zones calentes durant 12 hores al dia