Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un motorista agredeix un treballador de la neteja
  • CA

Un motorista ha agredit un treballador del servei de neteja de l’Ajuntament de Barcelona després d’una forta discussió, segons han explicat fonts municipals al TOT Barcelona. L’incident s’ha produït poc abans de les 11.00 a la cruïlla de la Gran Via amb el carrer Nàpols, a tocar de la plaça Tetuan, quan el motorista s’ha encarat amb el treballador de BCN Neta.

La discussió s’ha anat escalfant i ha acabat a cops. Segons les mateixes fonts, el treballador hauria rebut almenys un cop al cap i ha estat traslladat a la mútua per ser atès de les ferides, tot i que en principi es descarta que siguin greus. La Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació i han identificat l’agressor, però de moment encara no s’ha confirmat la seva detenció.

Al setembre un grup de joves també es van encarar amb diversos treballadors de neteja que esperaven a dins d’un vehicle durant el torn de nit. L’incident es va produir al carrer Joaquim Costa, al barri del Raval, quan uns patinadors, visiblement beguts, van començar a colpejar el camió i a insultar els treballadors.

Agressió i robatori al Poblenou

Els Mossos d’Esquadra ha informat que durant el cap de setmana van detenir 12 persones, entre elles set menors, per apallissar i robar tres joves al carrer Badajoz, al barri del Poblenou. Segons la policia catalana, els lladres van provocar i agredir els joves per robar-los un mòbil, una cartera i una motxilla. Es tracta de la tercera agressió d’aquestes característiques en les últimes setmanes, un fet que comença a preocupar als cossos de seguretat.

Darrerament també hi ha hagut detencions de grups de lladres a les festes del Clot, on els Mossos van detenir 11 persones per sostreure motxilles i objectes de valor durant els concerts, i a la Vila Olímpica, on la policia va detenir 11 menors que van atracar un altre grup de joves mentre feien botellot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa