Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han detingut onze joves menors d’edat per un robatori violent en grup al barri de la Vila Olímpica, al districte de Sant Martí. Segons ha explicat la policia catalana, el diumenge a la nit una patrulla dels Mossos va veure el grup de joves, 10 nois i una noia, creuant corrents l’avinguda del Bogatell cap a les 2 de la matinada. Amb l’ajuda de la Guàrdia Urbana, els van aturar i identificar.

Al mateix temps, una altra patrulla parlava amb un grup de joves que asseguraven haver estat víctimes d’un robatori a la mateixa zona. Els joves van denunciar que els havien agredit i llançat ampolles i que els havien amenaçat amb armes blanques. La descripció coincidia amb la dels menors retinguts al Bogatell, que van acabar detinguts. En total, el dispositiu policial del pont de Tots Sants ha acabat amb 37 detinguts a la capital catalana.

Robatoris al centre de la ciutat

Els Mossos d’Esquadra han informat que dissabte es van detenir sis persones per robatoris violents durant el dia. Un home va robar amb violència una ampolla d’alcohol a un grup de joves que feia un botellot a plaça Catalunya, un altre va arrencar una cadena d’or a un home a qui havia demanat tabac a Sant Martí i tres més van ser enxampats després de robar un telèfon mòbil d’alta gamma a Ciutat Vella.

A la nit, la policia catalana va detenir cinc persones més, entre els quals destaca la detenció de dos homes que en van atracar un altre a Ciutat Vella i que van acabar agredint un agent dels Mossos que havia presenciat els fets. Entre els dos sumen 16 detencions per robatoris similars. A la mateixa zona, un altre lladre va ser detingut després que la parella a qui acaba de robar una cadena d’or el perseguís i el retingués fins que van arribar els Mossos, mentre que tres joves més van ser detinguts per robar un rellotge valorat en 40.000 euros.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: jul a novembre 02, 2021 | 16:31
    jul novembre 02, 2021 | 16:31
    Barna (Doge) city, ciudad sin ley, como siempre detenidos y libres por los jueces a espera de juicio. Siguen robando y dando una imagen de Barcelona como una ciudad del Far West.
  2. Icona del comentari de: Jordi a novembre 03, 2021 | 22:53
    Jordi novembre 03, 2021 | 22:53
    Sim city, gracias Ada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa