Una batuda a una discoteca de Gràcia acaba amb 140 identificats

Els Mossos d'Esquadra han posat un dispositiu arran de les queixes dels veïns pels continus incidents al local

Els Mossos d’Esquadra han dut a terme aquesta matinada una inspecció en una discoteca del barri de Gràcia. El dispositiu policial s’ha realitzat arran dels diferents incidents que s’han registrat a l’interior del local i a les seves immediacions, que alteren la seguretat ciutadana i provoquen queixes veïnals.
 
L’objectiu ha estat prevenir i reduir aquest tipus d’activitats il·lícites i augmentar la percepció de seguretat per part dels veïns que viuen en aquesta zona, els quals han fet arribar el seu malestar a la policia. Al desplegament hi han participat agents de la comissaria de Gràcia, de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), de l’Àrea Regional de Policia Administrativa (URPA) i de la Unitat Canina (UCAN).

Llarg historial d’incidents

En els darrers mesos s’han produït baralles, problemes de convivència, consum de substàncies estupefaents i consum de begudes alcohòliques, entre d’altres. La darrera baralla va tenir lloc la matinada del passat 10 de novembre. L’incident es va iniciar a l’interior de la sala quan dos grups de persones van començar una baralla que va arribar fins a la porta de la discoteca. El resultat va ser de tres ferits per arma blanca, un porter de la discoteca i dos membres del grup que havia iniciat la baralla. Arran d’aquest incident hi ha una investigació oberta per tal de detenir els autors de les agressions.

Els mossos han identificat i escorcollat les persones que estaven a l’interior de la discoteca davant la possibilitat que portessin armes o objectes perillosos o substàncies estupefaents. També han inspeccionat administrativament el personal de la discoteca i el personal de seguretat conjuntament amb Inspecció de Treball.

140 persones identificades

El dispositiu s’ha saldat amb un balanç de 140 persones identificades. S’han aixecat tres actes a controladors d’accessos per incompliment de la normativa i, a un d’ells, també se l’ha denunciat per portar una navalla. D’altra banda, els agents han aixecat acta als responsables del local per incompliment en matèria de controladors d’accessos i en matèria de sanitat.

Durant l’operatiu policial els agents han localitzat un bat de beisbol, una bossa amb marihuana i han denunciat administrativament tres persones per tinença de substàncies estupefaents. Finalment, els inspectors treball que han participat en l’operatiu han portat a terme una inspecció de treball i han identificat 24 persones que feien tasques de treballadors del local.

 

Més informació

Nou comentari