Els Mossos d’Esquadra han dut a terme aquesta matinada una inspecció en una discoteca del barri de Gràcia. El dispositiu policial s’ha realitzat arran dels diferents incidents que s’han registrat a l’interior del local i a les seves immediacions, que alteren la seguretat ciutadana i provoquen queixes veïnals.
 
L’objectiu ha estat prevenir i reduir aquest tipus d’activitats il·lícites i augmentar la percepció de seguretat per part dels veïns que viuen en aquesta zona, els quals han fet arribar el seu malestar a la policia. Al desplegament hi han participat agents de la comissaria de Gràcia, de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), de l’Àrea Regional de Policia Administrativa (URPA) i de la Unitat Canina (UCAN).

Llarg historial d’incidents

En els darrers mesos s’han produït baralles, problemes de convivència, consum de substàncies estupefaents i consum de begudes alcohòliques, entre d’altres. La darrera baralla va tenir lloc la matinada del passat 10 de novembre. L’incident es va iniciar a l’interior de la sala quan dos grups de persones van començar una baralla que va arribar fins a la porta de la discoteca. El resultat va ser de tres ferits per arma blanca, un porter de la discoteca i dos membres del grup que havia iniciat la baralla. Arran d’aquest incident hi ha una investigació oberta per tal de detenir els autors de les agressions.

Els mossos han identificat i escorcollat les persones que estaven a l’interior de la discoteca davant la possibilitat que portessin armes o objectes perillosos o substàncies estupefaents. També han inspeccionat administrativament el personal de la discoteca i el personal de seguretat conjuntament amb Inspecció de Treball.

140 persones identificades

El dispositiu s’ha saldat amb un balanç de 140 persones identificades. S’han aixecat tres actes a controladors d’accessos per incompliment de la normativa i, a un d’ells, també se l’ha denunciat per portar una navalla. D’altra banda, els agents han aixecat acta als responsables del local per incompliment en matèria de controladors d’accessos i en matèria de sanitat.

Durant l’operatiu policial els agents han localitzat un bat de beisbol, una bossa amb marihuana i han denunciat administrativament tres persones per tinença de substàncies estupefaents. Finalment, els inspectors treball que han participat en l’operatiu han portat a terme una inspecció de treball i han identificat 24 persones que feien tasques de treballadors del local.

 

Més notícies

40 denúncies a la setmana per violència masclista a Barcelona

Notícia: 40 denúncies a la setmana per violència masclista a Barcelona
Comparteix
Els Mossos adverteixen que les xarxes socials són l'escenari on es posa a llavor d'agressions que acaben sent físiques
Notícia: 40 denúncies a la setmana per violència masclista a Barcelona - Mobile

“El reforç policial a Ciutat Vella és un pedaç però funciona”

Notícia: “El reforç policial a Ciutat Vella és un pedaç però funciona”
Comparteix
Es compleixen 15 dies des que Mossos i Guàrdia Urbana van intensificar la presència al districte i els veïns temen que no duri
Notícia: “El reforç policial a Ciutat Vella és un pedaç però funciona” - Mobile

Desmantellats 2 grups de falsificadors que han causat pèrdues de 2.000.000 € a l’ATM

Notícia: Desmantellats 2 grups de falsificadors que han causat pèrdues de 2.000.000 € a l’ATM
Comparteix
Els Mossos els han detingut a Barcelona, Hospitalet i Badalona
Notícia: Desmantellats 2 grups de falsificadors que han causat pèrdues de 2.000.000 € a l’ATM - Mobile

Activistes socials s’inventen una filtració per denunciar l’opacitat de la T-Mobilitat

Notícia: Activistes socials s’inventen una filtració per denunciar l’opacitat de la T-Mobilitat
Comparteix
Un compte anònim ha publicat a primera hora d'aquest matí una acta falsa de l'ATM que rescindia el contracte del futur mètode de transport
Notícia: Activistes socials s’inventen una filtració per denunciar l’opacitat de la T-Mobilitat - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa