Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desmantellats 2 grups de falsificadors que han causat pèrdues de 2.000.000 € a l’ATM
  • CA

Els Mossos han detingut 11 persones per falsificar títols de transport en col·laboració amb l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i Renfe. Els presumptes falsificadors formaven part de 2 grups criminals diferents i els agents ha intervingut impressores multifunció i gravadors de bandes magnètiques amb títols a l’interior en producció, ordinadors, 2.200 títols verges i 1.932 títols de transport falsificats, parts de bobines, més de 8.000 euros, diverses dosis de metamfetamina, cocaïna i marihuana una arma de foc i una defensa elèctrica. L’ATM calcula que el perjudici causat és de 2.000.000 €. 

 

 

La policia va poder identificar gràcies a la col·laboració amb ATM i Renfe un vigilant de seguretat que s’emportava bobines de títols verges. El treballador utilitzava suposadament les claus d’accés per sostreure els títols i portar-los als 2 grups, després es produïen massivament i per últim es distribuïen a un preu molt inferior a l’habitual. Els presumptes falsificadors han estat detinguts a Barcelona, Hospitalet de Llobregat i Badalona. 

Els Mossos han recordat que els usuaris han de comprar els bitllets als establiments oficials per evitar sancions i estafes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa