Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Mitja Marató de Barcelona tindrà lloc el 3 d’abril
  • CA

La Mitja Marató de Barcelona tindrà lloc el diumenge 3 d’abril a les 8.30 hores del matí i espera reunir 13.000 corredors, dels quals un 35% seran dones. Així ho ha explicat aquest dilluns l’Ajuntament de Barcelona, a través d’un comunicat. L’objectiu de la 32a edició del certamen, defensa el consistori, és recuperar l’ambient i participació habitual d’una edició normal.

“Deixem ja la covid enrere i reprenem la normalitat”, ha assegurat el regidor d’Esports, David Escudé. “Notem que comencem a recuperar certa normalitat”, ha dit Mauro Llorens, director de l’eDreams Mitja Marató Barcelona. “Hem superat la xifra de participants de l’any passat i també hi ha hagut un fort creixement de la inscripció de dones”, quasi un 10% més que l’any anterior, ha afegit.

La cursa passarà per llocs emblemàtics de la ciutat, com el Fòrum, l’Arc de Triomf, la Diagonal o la Gran Via. D’una banda, l’esdeveniment acollirà la carrera dels esportistes d’elit, tant en la categoria masculina com femenina; de l’altra, la cursa per a qualsevol persona que hi vulgui participar. És per això que s’han pres les mesures necessàries perquè, a través dels 21 quilòmetres de distància que fa el recorregut, tothom hi pugui ser. En aquest sentit, s’han establert diferents franges horàries per anar espaiant el gran volum de corredors inscrits.

La sortida serà des del passeig Pujades i farà el següent recorregut: passeig de Picasso, avinguda del Marquès de l’Argentera, plaça d’Isabel II, plaça Colom, carrer Josep Carné, plaça Drassanes, avinguda del Paral·lel, carrer Entença, Gran Via, carrer Bailén, ronda de Sant Pere, passeig de Sant Joan, passeig de Lluis Companys, carrer Buenaventura Muñoz, carrer Pallars, carrer Llacuna, carrer Perú, carrer Josep Pla, Gran Via, la rambla Prim, la Diagonal en sentit Llobregat, carrer d’Espronceda, la Diagonal en sentit Besòs, plaça Llevant, passeig de Taulat, la Selva de Mar, passeig de Garcia Fària, passeig de Calvell, avinguda Litoral, Port Olímpic, carrer de l’Arquitecte Sert, carrer Salvador Espriu, carrer Marina, carrer Pujades (meta).

Més notícies
El kenyà Samuel Kosgei va guanyar la Zurich Marató de Barcelona l'any passat / ACN
Saragossa pren a Barcelona la data de la Marató 2022
Notícia: Saragossa pren a Barcelona la data de la Marató 2022
Comparteix
L’Ajuntament ha reconegut que ha canviat les dates per no coincidir amb el Campionat d’Espanya
15.000 inscrits a la Marató de Barcelona
Doble rècord a la Marató de Barcelona
Notícia: Doble rècord a la Marató de Barcelona
Comparteix
El kenià Kosegi ha superat el rècord de la prova amb un temps de 2.06.03
La Mitja Marató de Barcelona, en una imatge d'arxiu / Mitja Marató de Barcelona
Talls de trànsit i carrers tallats per la Mitja Marató de Barcelona
Notícia: Talls de trànsit i carrers tallats per la Mitja Marató de Barcelona
Comparteix
La cursa provocarà canvis en el recorregut de 38 línies d’autobús entre les 8.30 i les 12 h
La cursa de la Mercè de 2019 / Ajuntament de Barcelona
La triatló torna a l’octubre amb limitacions per la covid
Notícia: La triatló torna a l’octubre amb limitacions per la covid
Comparteix
Es recupera la competició després de cancel·lar-se l'any passat però reduïda a 2.000 participants

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa