Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquest és el millor restaurant asiàtic de Barcelona, segons ‘Joc de Cartes’
  • CA

Hi ha tants restaurants asiàtics a Barcelona (bons i no tan bons) que a vegades és difícil decidir a quin anar. El que pot donar una pista, però, és el programa de TV3 Joc de Cartes, que aquest dimecres buscava el millor restaurant asiàtic de Barcelona. Els candidats eren quatre i el premi al millor restaurant de tots se’l va emportar Little Andaman amb una nota mitjana de 8,3.

Es tracta d’un restaurant indi situat al número 182 del carrer Muntaner (districte de l’Eixample). Va ser la filla dels propietaris de l’establiment, l’Anoushka, qui va presentar la candidatura del negoci familiar al programa de TV3. Allà va presentar un dels seus plats més emblemàtics, un curri amb orígens entre els pescadors de l’estat indi de Kerala, que Joc de Cartes el va anomenar el Plat Estrella del dia. Anoushka també transportar a tots els espectadors a la Índia oferint en directe alguns dels balls tradicionals del país.

El restaurant, a més, té preus assequibles

Pel que fa als preus de l’establiment, són bastant assequibles. Tal com es pot veure a la carta que tenen publicada al seu espai web, els plats per picar tenen un preu d’entre 5 i 12 euros i els menús costen entre 27 i 32 euros. Un altre aspecte important és el servei, que també va rebre una impressió satisfactòria per part del programa.

Un altre restaurant que ha estat recentment reconegut és Cocina Hermanos Torres, dels germans Torres. Fa dos dies el jurat de la guia Michelin els hi va donar una altra estrella, la qual cosa fa que ja tinguin un total de tres estrelles. D’aquesta manera Javier i Sergio Torres se sumen als restaurants ABaC, de Jordi Cruz, i Lasarte, de Martín Berasategui. Els germans van celebrar aquest reconeixement durant la gala, que es va fer a Toledo. “És un somni fet realitat. Érem dos nois del Carmel que teníem un somni, i l’hem aconseguit”, va dir Javier Torres. “Dediquem l’estrella a Barcelona, una ciutat que ha patit molt en els darrers anys”, va indicar Sergio Torres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa