Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquests són els millors restaurants de Barcelona 2022

La contribució a l’excel·lència en el sector, la vinculació a la ciutat, el procés d’internacionalització de la restauració barcelonina i el compromís amb la qualitat, entre d’altres, són alguns dels valors que recullen els restaurants que han estat guardonats als Premis Barcelona Restauració d’entre 30 nominats, que s’han conegut aquest dilluns al vespre en una gala a la fàbrica Moritz.

Fismuler, Echegaray i Casa Petra

El restaurant Fismuler, del districte de Ciutat Vella, ha estat guardonat en la categoria de qualitat gastronòmica per “oferir una cuina urbana, fresca, sense complicacions i de molta qualitat per a tots els públics”. El jurat n’ha valorat la distinció gastronòmica original i sostenible.

El restaurant Casa Petra, a les Corts, ha estat premiat en la categoria de local notori o innovador “per esdevenir un espai polivalent, sorprenent, diferenciador, transversal i acollidor”, en paraules del jurat. Per unanimitat, n’han destacat la proposta global diferenciada.

I el tercer guardonat és el restaurant Echegeray, del districte de Sant Martí. Ha estat distingit en la categoria d’integració al barri. L’argument? La llarga tradició com a referent en la cohesió del barri, especialment per la tasca de representar “una aposta jove de cuina popular de fort arrelament al barri gràcies a la compra diària al mercat”.

Mencions d’honor a Can Culleretes i Ca l’Isidre

També hi ha en aquests premis una menció d’honor, que el 2019 van decidir crear l’Ajuntament de Barcelona i el Gremi de Restauració. En aquesta ocasió, s’ha concedit a dos restaurants històrics de la ciutat: Can Culleretes i Ca l’Isidre, ambdós de Ciutat Vella. El jurat els ha distingit “per la seva contribució excepcional a reivindicar la restauració de la ciutat al llarg del temps, ajudant a forjar la identitat cultural pròpia del model de restauració de la ciutat i servint de guia per a futures generacions”.

El Racó del Peix i Casa Amàlia, els més sostenibles

El Racó del Peix, a Horta-Guinardó, i Casa Amàlia, a l’Eixample, han estat premiats per les bones pràctiques vinculades als principis de sostenibilitat i economia circular dels establiments. En aquest cas, el jurat ha dit que són “dos exemples clars de com és la nova restauració de Barcelona, una restauració amb valors, dedicació i compromís amb el barri i amb unes polítiques de contractació i cura del producte sostenibles”.

Més notícies
Barcelona triomfa a la llista de millors restaurants d'Europa

7 restaurants de Barcelona, entre els 100 millors d’Europa

Notícia: 7 restaurants de Barcelona, entre els 100 millors d’Europa
Comparteix
La guia del 2022 d'Opinionated About Dining inclou diversos restaurants catalans entre els més ben valorats
Els / Unsplash - Davey Gravy

Els únics restaurants de Barcelona amb un 10 a ‘The Fork’

Notícia: Els únics restaurants de Barcelona amb un 10 a ‘The Fork’
Comparteix
Cuina francesa, mediterrània, gallega, 'brunch' i cuina del mar, entre l'oferta dels locals amb millor qualificació a l'aplicació

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Guinard a juliol 19, 2022 | 11:04
    Guinard juliol 19, 2022 | 11:04
    Cap d'ells amb el web en català.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa