Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
7 restaurants de Barcelona, entre els 100 millors d’Europa
  • CA

Que Barcelona i Catalunya tenen restaurants a l’olimp mundial és ben sabut. I no només els que han aconseguit la preuada estrella Michelin. Però hi ha vida al marge de les estrelles. La plataforma de ressenyes culinàries Opinionated About Dining ha fet pública la llista del 2022 dels millors restaurants, en què hi ha inclosos 453 establiments. I al TOP 100, deu de catalans, i en concret, 7 de Barcelona.

Com es fa la tria? A partir de 220.000 ressenyes publicades per 7.000 usuaris. En primera posició el restaurant danès Alchemist, que repeteix al capdavant, seguit del belga Frantzén i el basc Etxebarri, amb una estrella Michelin.

Deu restaurants catalans al TOP 100

Disfrutar, de Barcelona, 20è d’Europa.

El Celler de Can Roca, de Girona, 26è.

Els Casals, al Berguedà, 28è.

Ca l’Enric, de Girona, 39è.

Alkimia, al barri de Sant Antoni de Barcelona, 44è.

Cocina Hermanos Torres, de Barcelona, 48è.

Enigma, al barri de Sant Antoni de Barcelona, 55è.

Estimar, al barri Gòtic de Barcelona, 61è.

Lasarte, a l’Eixample, 77è.

Dos Pebrots, al Raval, 81è.

A més, si mirem més enllà dels 100 primers llocs, també hi trobarem els barcelonins Al Kostat (105), Àbac (112), Els Pescadors (117), Moments (122) i Suculent (144).

Podeu consultar tota la llista fent clic aquí

Restaurants de Barcelona amb un 10 a The Fork

Hi ha un indicador popular sobre restaurants, les opinions i qualificacions dels propis comensals, que divulguen els portals especialitzats com The Fork. Els usuaris posen nota i publiquen opinions en aquesta aplicació de restaurants, propietat de Tripadvisor. Doncs en aquest portal, alguns restaurants han obtingut un 10. Podeu veure aquí la llista.

Per altra banda, la Guia Macarfi 2022 fa una selecció dels establiments més selectes de la capital catalana. I aquí el més ben valorat és Alkimia. Sigui com sigui, i al marge de guardons, Barcelona és una ciutat amb uns 3.300 establiments gastronòmics que donen vida a la ciutat i que demostren que la gastronomia és un dels principals actius de la capital del país, tant pels barcelonins com per a tothom qui trepitgi Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa