Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
MÉTEO | Final de setmana amb canvi de temperatura i probabilitat de pluja
  • CA

Arriba un pont de tres dies que començarà marcat per un lleuger canvi de temps aquest cap de setmana. Després d’uns dies marcats novament per una temperatura estival, es preveu un canvi entre la nit de dissabte i diumenge que hauria de rebaixar la temperatura fins a apropar-la a una més habitual del mes d’abril. D’altra banda, les pluges, tan esperades, podrien fer acte de presència aquest diumenge a la capital, encara que sense deixar grans quantitats d’aigua.

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu un divendres marcat per alguns núvols baixos durant el matí en algunes zones de la ciutat, malgrat que aquests no deixaran cap gota d’aigua. El vent bufarà en direcció sud-est a estones del migdia, encara que sense fer-ho amb molta intensitat, i les temperatures podrien arribar als 25 graus en alguns punts de la ciutat.

Dissabte estival

La temperatura dissabte seguirà sent estival al migdia, sobretot al sol. Segons el Meteocat, però, ja es podrà començar a veure algunes diferències respecte als dies anteriors, diferències d’un o dos graus a la baixa a les hores de més sol. El dissabte deixarà temperatures màximes que podrien arribar als 23 graus i mínimes que en fregaran els 18.

Diumenge amb probabilitat de pluja

La nit de dissabte a diumenge deixarà un canvi sobtat de la temperatura gràcies a la una massa d’aire fred que refredarà la capital. La gran novetat podria arribar a la tarda, moment en què els fans de Bruce Springsteen miraran amb especial interès el cel. Segons el Meteocat, la probabilitat de pluja és encara força baixa. Altres portals meteorològics de referència, com el Meteosat, pronostiquen 4 litres per metre quadrat durant la tarda i nit de diumenge. El dilluns, festiu per a la majoria de la població, també podria començar amb precipitacions. Tots dos serveis augmenten la probabilitat i el Meteosat, concretament, apunta que podria caure fins a 5 litres d’aigua per metre quadrat entre les 2h de la matinada i les 8h del matí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa