Una marxa feminista obre les festes de Sants després de les agressions de Gràcia

Una manifestació amb torxes recorre el barri la nit abans del pregó, al crit de "La nit és nostra, cap agressió sense resposta"

Les festes de Sants han començat un dia abans del pregó oficial que tradicionalment exerceix de toc d’inici. Una marxa feminista ha recorregut el barri aquest divendres al vespre per reclamar una festa major “lliure d’agresions”. Les manifestants han sortit del calaix de vies de Sants i han desfilat amb torxes al crit de “La nit és nostra, cap agressió sense resposta”. La protesta, en el marc de la programació de la Festa Major Alternativa, portava com a lema de capçalera Ni víctimes ni passives, dones combatives.

Les dones participants s’han congregat a la plaça Osca per llegir un manifest reivindicatiu i han acabat l’itinerari a la plaça de Sants, on han fet una batucada reivindicativa. Sants obre aquest cap de setmana una setmana d’activistats i concerts amb la vista posada en la prevenció d’agressions sexistes, pocs dies després de la denúncia de tres atacs sexuals durant la festes de Gràcia. 

Més informació

Nou comentari