Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tercera agressió sexual en menys d’una setmana
  • CA

Possible tercera agressió sexual en menys d’una setmana a Barcelona. L’atac hauria estat aquesta matinada al districte d’Horta-Guinardó. La víctima hauria estat una noia que tornava a casa. Els Mossos d’Esquadra tenen constància dels fets, que han estat sobre les set de la matinada segons fonts policials, però no consta que la víctima hagi presentat denúncia.

L’atacant hauria aprofitat quan ella entrava al portal per colar-se al vestíbul i agredir-la, segons ha informat El Periódico. La policia catalana, però, no ha iniciat una investigació a l’espera que la víctima denunciï l’agressió. 

Aquest atac podria ser el tercer en menys d’una setmana, després que dues noies presentessin denúncia per agressions sexuals quan tornaven de les festes de Gràcia. En aquests casos sí que hi ha una investigació oberta, segons fonts dels Mossos. La policia catalana insta les víctimes de delictes a interposar denúncies per poder iniciar una investigació. 

L’agressió sexual que va patir una noia a la frontera entre Horta-Guinardó i Vallcarca -la primera que va transcendir- va provocar la reacció de col·lectius feministes de Gràcia, que van convocar una protesta​ contra l’atac. 

No tindrien relació entre elles

Els indicis de què disposen els Mossos en aquests moments apunten que les tres agressions no tindrien vinculació. Tot i que dues d’elles s’han produït a Horta-Guinardó, la policia catalana no treballa en un principi amb la hipòtesi que l’atacant fos el mateix. Les agressions van ser a llocs força allunyats a dins del districte, cosa que fa pensar que no tindrien relació entre elles. 

La denúncia dels fets permetrà l’inici de la investigació i esclarir si les agressions podrien tenir vinculació. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa