Mapa de carrers guarnits i serveis de les festes de Sants 2019

Localitza fàcilment tots els lavabos públics i el nou punt d'informació masclista

Consulta el mapa oficial de les festes de Sants 2019 i orienta’t fàcilment per visitar els carrers guarnits: des d’un museu de la joguina a una ‘escape room’, passant pels personatges de Super Mario Bros o el Palau de la Música Catalana. Els detalls dels guarnits són una sorpresa d’última hora per a molts veïns. A l’edició d’enguany hi ha 13 carrers engalanats per a la Festa Major, que durarà del 24 d’agost a l’1 de setembre.

Clica aquí per consultar el Mapa de la Festa de Major de Sants 2019

També pots consultar el programa de les festes fent clic aquí.

Els detalls dels 13 carrers guarnits d’enguany

Galileu: el públic arribarà a port a l’Illa Tortuga, plena de flora i fauna tropicals, on al final trobaran amagat un tresor pirata.

Sagunt: els vitralls, les escultures i els trencadissos del Palau de la Música Catalana decoraran enguany aquest carrer.

Alcolea de Dalt: s’hi reviurà, 75 anys després, l’alliberament de París del domini nazi durant la II Guerra Mundial.

Casa Gran (Rosés): enguany serà el gran museu de la joguina, amb més de mil peces fabricades a mà, des de nines fins a puzzles o una bicicleta.

Valladolid: les genialitats de Salvador Dalí, la seva figura i algunes de les seves obres, decoren aquest any el carrer de Valladolid.

Papin: s’hi recrea un espai històric de lleure on, com a mínim, hi haurà un carrusel de cavallets.

Guadiana: els personatges i escenaris de Coco, la pel·lícula d’animació de Pixar i Disney inspirada en el Dia dels Morts mexicà, reviuen a Sants.

Finlàndia: el lampista Super Mario Bros surt de la consola de jocs de Nintendo i protagonitza el guarniment d’aquest carrer junt amb els seus amics.

Alcolea de Baix: aquest carrer esdevé una ‘escape room’ en què el públic haurà de resoldre un joc de pistes per poder-ne escapar (guarniment interactiu).

Robrenyo: decoració dual amb una part celestial i una altra d’infernal, perquè triïs la que més t’agradi.

Vallespir: guarniments de cinema inspirats en les pel·lícules d’èxit estrenades fa 35 anys, quan es va recuperar aquesta comissió de festes, com Terminator, els Gremlins o Freddy Krueger.

Plaça de la Farga: daus, cartes, fitxes de dòmino i jocs de taula de tota la vida per guarnir la plaça de la Festa Major de Sants.

Vallespir de Baix: aquest carrer ha posat fil a l’agulla per reconstruir una antiga fàbrica tèxtil i homenatjar les dones que hi treballaven.

Més informació

Nou comentari