Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maragall qualifica de “pirueta” i “frivolitat” la nova proposta de Colau per al tramvia
  • CA

Anades i vingudes en la relació entre Ada Colau i Ernest Maragall sobre el projecte d’unir el tramvia per la Diagonal. Tot i insistir que està d’acord amb el fons del projecte –s’hi posa millor que el fins fa poc líder d’ERC a l’Ajuntament, Alfred Bosch–, el candidat republicà a l’alcaldia de Barcelona no suporta les aparicions públiques de l’equip de govern de Colau per anunciar idees, propostes i peticions relacionades amb el tema i amb l’interès perquè s’hi voti a favor en el pròxim ple.

El mateix Maragall que divendres passat es va reunir en privat amb l’alcaldessa per parlar del projecte, avui s’ha tornat a mostrar molest perquè la tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Janet Sanz, ha presentat un pla que inclou demanar a l’ATM ajuda per resoldre la qüestió de la gestió pública del futur tramvia completat, ja que ara és en mans de dues concessionàries.  

En un acte a Sants amb altres membres del seu partit –entre els quals hi havia el diputat al Congrés Joan Tardà, que és de Cornellà de Llobregat i per tant d’un dels municipis afectats pel projecte– Maragall ha renyat Colau per la “frivolitat” i la “nova pirueta”. “No anem bé, ja li hem dit a la senyora Colau, però l’hi tornarem a dir”, ha advertit.

“En principi estem a favor de fer la connexió del tramvia, però quan intentem actuar responsablement per als interessos de Barcelona i l’àrea metropolitana, ens trobem amb un govern que actua a cop de roda de premsa i que està més interessat en la foto que en la solució. Estan més interessats en proclames d’intencions que en seure a treballar. És a dir, bon govern, buscar els mecanismes d’acord, vetllar perquè l’assignació de recursos públics es faci de la millor manera. No hi ha manera, no anem bé, ja li hem dit ben clar i li haurem de tornar a dir a la senyora Colau. Això que fa no és bon govern, és quasi el contrari. Si volen parlar seriosament hem de seure. Avui s’han tornat a inventar una nova pirueta. Frivolitats i capricis, no. Seiem i treballem”, ha dit el candidat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa