Els manters es reinventen com a costurers de material per a sanitaris en plena crisi del coronavirus

Els venedors ambulants tenen altres iniciatives, com un banc d'aliments per a persones necessitades

Els hospitals i ambulatoris de Barcelona han vist aquests darrers dies com els veïns organitzats han tirat endavant tota mena d’iniciatives per mirar de donar-los un cop de mà davant l’emergència sanitària del coronavirus. Ara, poden comptar amb un suport més. Aziz Faye, portaveu del Sindicat Popular de Venedors Ambulants i de la marca Top Manta, ha anunciat aquest matí que estan confeccionant mascaretes i bates especialitzades per als sanitaris. “Comptem amb 20 màquines industrials” i “molts de nosaltres som costurers”, ha expressat el representant del col·lectiu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Los manteros estamos orgullosos de poder contribuir a la sanidad a través de nuestro equipo de costureros y costureras, confeccionando máscaras, gorros y batas esterilizadas que serán enviadas a hospitales y demás centros de salud. Además, gracias a vuestra colaboración, el #BancoDeAlimentosMantero sigue creciendo y nosotros seguimos repartiendo comida semanalmente a todas las personas manteras que hoy no pueden salir a las calles para subsistir. Para apoyar nuestras iniciativas, puedes hacerlo: 📩 Vía Transferencia: ES22 3025 0001 1614 3359 2200 Titular: Asociación Popular de Vendedores Ambulantes de Barcelona O transferencia Internacional en Caja de Ingenieros BIC: CDENESBB 📲 Realizando una donación vía Paypal: paypal.me/topmanta 🍏 Donando alimentos: Para coordinar la entrega contactar con: [email protected] ¡Muchisimas gracias!

Una publicación compartida de Top Manta (@topmanta_bcn) el

En un missatge compartit a Instagram, el sindicat manter ha reivindicat que se senten “orgullosos de poder contribuir a la sanitat” en plena crisi de la Covid-19. Tanmateix, també ha puntualitzat que no és l’única acció que està en marxa. Els darrers dies, també està funcionant el banc d’aliments engegat pels venedors ambulants per fer arribar recursos a les persones que ho necessiten. Ofereixen menjar a qualsevol persona que els ho demani via Facebook, Instagram o altres canals. Duen aliments a persones en atur i que tenen dificultats econòmiques, com treballadores de la llar que no tenen feina en aquest context. Com va explicar aquest diari, tot plegat queda finançat amb donacions particulars i amb els diners del sindicat. “Hem invertit uns 7.000 euros fins ara”, detallava el passat dijous Daouda Dieye.

 

Més informació

Nou comentari