Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els manters es reinventen com a costurers de material per a sanitaris en plena crisi del coronavirus
  • CA

Els hospitals i ambulatoris de Barcelona han vist aquests darrers dies com els veïns organitzats han tirat endavant tota mena d’iniciatives per mirar de donar-los un cop de mà davant l’emergència sanitària del coronavirus. Ara, poden comptar amb un suport més. Aziz Faye, portaveu del Sindicat Popular de Venedors Ambulants i de la marca Top Manta, ha anunciat aquest matí que estan confeccionant mascaretes i bates especialitzades per als sanitaris. “Comptem amb 20 màquines industrials” i “molts de nosaltres som costurers”, ha expressat el representant del col·lectiu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Los manteros estamos orgullosos de poder contribuir a la sanidad a través de nuestro equipo de costureros y costureras, confeccionando máscaras, gorros y batas esterilizadas que serán enviadas a hospitales y demás centros de salud. Además, gracias a vuestra colaboración, el #BancoDeAlimentosMantero sigue creciendo y nosotros seguimos repartiendo comida semanalmente a todas las personas manteras que hoy no pueden salir a las calles para subsistir. Para apoyar nuestras iniciativas, puedes hacerlo: 📩 Vía Transferencia: ES22 3025 0001 1614 3359 2200 Titular: Asociación Popular de Vendedores Ambulantes de Barcelona O transferencia Internacional en Caja de Ingenieros BIC: CDENESBB 📲 Realizando una donación vía Paypal: paypal.me/topmanta 🍏 Donando alimentos: Para coordinar la entrega contactar con: [email protected] ¡Muchisimas gracias!

Una publicación compartida de Top Manta (@topmanta_bcn) el

En un missatge compartit a Instagram, el sindicat manter ha reivindicat que se senten “orgullosos de poder contribuir a la sanitat” en plena crisi de la Covid-19. Tanmateix, també ha puntualitzat que no és l’única acció que està en marxa. Els darrers dies, també està funcionant el banc d’aliments engegat pels venedors ambulants per fer arribar recursos a les persones que ho necessiten. Ofereixen menjar a qualsevol persona que els ho demani via Facebook, Instagram o altres canals. Duen aliments a persones en atur i que tenen dificultats econòmiques, com treballadores de la llar que no tenen feina en aquest context. Com va explicar aquest diari, tot plegat queda finançat amb donacions particulars i amb els diners del sindicat. “Hem invertit uns 7.000 euros fins ara”, detallava el passat dijous Daouda Dieye.

 

Més notícies
Els sensesostre de la Casa de Cadis fan centenars de mascaretes per a hospitals i residències
Notícia: Els sensesostre de la Casa de Cadis fan centenars de mascaretes per a hospitals i residències
Comparteix
Avui han anunciat la confecció de 300 unitats i asseguren que demà en tindran 300 més
La mesquita del Clot, indústria veïnal de mascaretes artesanes
Notícia: La mesquita del Clot, indústria veïnal de mascaretes artesanes
Comparteix
El centre islàmic mobilitza una seixantena de voluntaris per fabricar i regalar més de 500 unitats al dia, que dona a gent gran, residències i serveis socials
Veïns de Sant Antoni, al rescat de l’ambulatori Manso amb mascaretes artesanes
Notícia: Veïns de Sant Antoni, al rescat de l’ambulatori Manso amb mascaretes artesanes
Comparteix
El personal sanitari els havia fet arribar una crida per fabricar material casolà davant l'escassetat d'estoc homologat
La crida d’un metge per rebre màscares de busseig del Decathlon queda aturada mentre es fan proves
Notícia: La crida d’un metge per rebre màscares de busseig del Decathlon queda aturada mentre es fan proves
Comparteix
Es volen utilitza com a respiradors en pacients de coronavirus

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa