Les quatre víctimes de la pallissa homòfoba al Somorrostro es personen contra els agressors

L'Observatori contra l'Homofòbia assessora les dues parelles atacades a la platja el maig passat

Les víctimes de l’agressió homòfoba a la platja del Somorrostro de Barcelona s’han personat com a acusació particular aquest dilluns, segons ha informat l’Observatori Contra l’Homofòbia, que els facilita el procés. Els Mossos d’Esquadra van detenir quatre persones implicades en l’atac a la parella, que va tenir lloc la nit del dissabte 29 de maig. La Unitat Central de Delictes d’Odi i Discriminació de la policia catalana es va fer càrrec de la investigació.

L’últim dels detinguts es va presentar voluntàriament a la comissaria. Dos arrestats majors d’edat, de 26 i 22 anys, van entrar a presó, mentre que el menor -de 17 anys- va passar a la fiscalia de menors. Els fets van passar mentre les víctimes estaven amb altres amics a la platja quan van irrompre quatre joves violents amb escopinades, insults de “maricons de merda” i amenaces.

Els agressors van començar a donar cops de puny i puntades de peu a les dues parelles d’homes. Una de les víctimes va patir ferides de gravetat, amb diversos hematomes i una fractura maxil·lar, segons va informar l’Observatori Contra l’Homofòbia.

Més informació

Nou comentari