Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen el quart implicat en la pallissa homòfoba de la platja del Somorrostro
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han acabat detenint el quart implicat en l’agressió física i verbal que es va cometre contra dues parelles de nois, a la platja del Somorrostro, dos mesos enrere. Això suposa arrestar el que es creu que és l’últim protagonista de la pallissa homòfoba. Ha estat ell mateix qui, després de ser conscient que s’havia detingut la resta de la colla i que els mossos l’estaven buscant, s’ha entregat a les dependències policials. Se l’investiga per dos delictes: per causar lesions i per atemptar contra els drets fonamentals i les llibertats públiques.

Segons van explicar les mateixes víctimes al TOT Barcelona, els amics estava xerrant tranquil·lament fins que va irrompre-hi un grup que, amb “molta agressivitat”, els va començar a insultar al crit de “maricons de merda” alhora que proferia amenaces: “Si m’aixeques la cella, et tallo el coll”, assegura la víctima que va dir un dels atacants. “Tots van començar a escupir-nos i a llençar-nos sorra al damunt, un d’ells va venir cap a nosaltres i va donar un cop de peu a un de nosaltres. És quan ens vam aixecar i van començar els cops: va ser horrible”, relatava un dels afectats. Poc després, van haver de visitar urgències i els van avisar que almenys un d’ells necessitaria cirurgia maxil·lofacial.

Una vegada la policia va tenir constància del succés, la Unitat Central de Delictes d’Odi i Discriminació es va encarregar de seguir els fets. De la mateixa manera, l’Ajuntament de Barcelona també va posar a disposició de les víctimes els serveis de l’Oficina per la No Discriminació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa