Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Condemnat per robar a un noi després d’insultar-lo i empaitar-lo per fer un petó a un altre home
  • CA

El Jutjat Penal 19 de Barcelona ha declarat culpable un jove de 21 anys per haver robat un mòbil exhibint una navalla i abraonant-se amb expressions homòfobes després que el noi que va patir el furt fes un petó per saludar un altre home. Els fets van ocórrer a la cantonada de passeig de Gràcia amb plaça Catalunya el 2018, quan l’autor dels fets i altres joves menors d’edat van escometre amb empentes a la víctima mentre li deien “maricón de mierda, segons recull la sentència.

Aprofitant els cops que li propinaven, l’acusat va sostreure a l’agredit un telèfon, model Iphone 6. A l’adonar-se que li estaven robant, la víctima s’hi va tornar recriminant que li haguessin tret el mòbil. Aleshores, el processat va amenaçar-lo amb una navalla i li va instar que es marxés d’allà. A continuació, el grup d’agressors va fugir. Una patrulla de Mossos va acabar detenint l’infractor amb els menors, però la víctima -que no va patir lesions- no va aconseguir recuperar el telèfon.

L’acusat ha tancat un acord amb Fiscalia de Delictes d’Odi i Discriminació abans d’arribar a judici per rebaixar la petició de pena de cinc anys a dos. El noi, que ha admès els fets, no ingressarà a presó, a canvi de fer treballs en benefici de la comunitat i sotmetre’s a un procés de reeducació d’igualtat de tracte i no discriminació. El condemnat sí que haurà d’indemnitzat l’afectat amb 700 euros pel cost del mòbil i per danys morals. Tampoc podrà apropar-se durant dos anys a menys d’un quilòmetre al domicili de la víctima i els llocs que freqüenti.

Més notícies
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra patrullant a Barcelona / CME
Detenen el quart implicat en la pallissa homòfoba de la platja del Somorrostro
Notícia: Detenen el quart implicat en la pallissa homòfoba de la platja del Somorrostro
Comparteix
L'home s'ha entregat a les dependències policials després que dies abans la policia arrestés la resta del grup agressor
La majoria dels viatgers del metro fan servir mascareta i respecten la distància física / ACN
TMB posarà càmeres de videovigilància a tots els trens del metro en dos anys
Notícia: TMB posarà càmeres de videovigilància a tots els trens del metro en dos anys
Comparteix
És una de les mesures del nou protocol contra l'LGTBI-fòbia al transport públic de Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa