L’Ajuntament promet una solució definitiva per al CAP Gòtic abans que acabi l’any

La regidora assegura al TOT Barcelona que està "convençuda" que aviat se sabrà la ubicació

La regidora de Salut, Gemma Tarafa (Barcelona en Comú), ha promès que abans d’acabar l’any el CAP Gòtic tindrà una solució definitiva a la manca d’espai i condicions de l’ambulatori actual. En una entrevista amb el TOT Barcelona, ha assegurat que està “convençuda” que “abans que acabi l’any” els veïns del Gòtic sabran on s’ubicarà el CAP definitiu.

Al llarg de les últimes setmanes el consistori i el departament de Salut s’han reunit per arribar a una entesa sobre quin ha de ser l’edifici en què s’ubicarà l’ambulatori. La plataforma CAP Gòtic Nou Ja va difondre l’informe tècnic de l’Ajuntament en què s’especificava que l’immoble annex a Correus era una de les opcions idònies, però finalment l’Estat i el consistori van pactar que es destinés a un hub d’economia digital.

Un altre dels espais adequats, segons el mateix informe, és l’edifici de propietat municipal situat a la plaça Carles Pi i Sunyer, a l’avinguda Portal de l’Àngel. Tot i tenir diverses mancances, és l’únic edifici contemplat per l’informe com a viable. La regidora no va voler aclarir a aquest diari quin és l’emplaçament dedicat al nou ambulatori. “Aviat tindrem una solució”, ha contestat.

Respecte d’altres ambulatoris que necessiten una reubicació, com ara el CAP Besòs i el de Fort Pienc, la regidora ha confiat que abans d’acabar aquest any també tindran una solució definitiva.

Més informació

Nou comentari