Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Pressió sobre l’Ajuntament per ubicar el nou CAP Gòtic en un edifici municipal
  • CA

Augmenta la pressió per aconseguir una ubicació definitiva per ubicar-hi l’ampliació del CAP Gòtic. La plataforma CAP Gòtic Nou Ja ha fet públic l’informe tècnic en què es detalla que les úniques opcions viables al barri són l’edifici annex de Correus a Via Laietana i l’edifici municipal de la plaça Carles Pi i Sunyer, a l’avinguda Portal de l’Àngel. El primer, però, va ser cedit per l’Estat i l’Ajuntament de Barcelona al Consorci de la Zona Franca perquè hi fes un hub d’economia digital.

Així doncs, només queda una opció: l’edifici de Carles Pi i Sunyer. Segons l’informe tècnic de l’Ajuntament, vist pel TOT Barcelona, és adequat perquè és de propietat municipal i perquè l’accés al trànsit rodat és relativament còmode perquè hi ha carrers poc concorreguts al voltant. Amb tot, el mateix document assenyala que l’edifici no és accessible, que el trànsit rodat no pot circular per Portal de l’Àngel i que s’haurien de fer canvis a l’estructura de l’immoble.

Els immobles de passatge de la Pau 1-3 i Rambles número 2 han quedat descartats per l’informe.

La plataforma CAP Gòtic Nou Ja reclama que, abans de Nadal, el departament de Salut i el consistori hagin pactat la ubicació definitiva. Amb tot, ressalten que l’immoble municipal de Pi i Sunyer té altres inconvenients, com ara que la majoria d’usuaris del CAP Gòtic són del sud del barri i haurien de fer desplaçaments “llargs i incòmodes”. A més, auguren que per la zona on es trobarà hauran d’atendre molts visitants i turistes, cosa que els obligarà a disposar de més plantilla.

Més notícies
Edifici de Correus de Barcelona, a Via Laietana / Wikimedia - Kunal Mukherjee
La seu de Correus a Laietana serà un ‘hub’ d’economia digital
Notícia: La seu de Correus a Laietana serà un ‘hub’ d’economia digital
Comparteix
L'Estat cedeix l'immoble, que rehabilitarà el Consorci de la Zona Franca
Foto institucional de la firma del protocol per la rehabilitació de Correus / MMP
Tres promeses d’Estat i una subhasta
Notícia: Tres promeses d’Estat i una subhasta
Comparteix
"Als barcelonins ja no ens alimenten protocols de col·laboració, volem els convenis sencers"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa