Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament desallotja les quatre últimes discoteques rebels del Port Olímpic

L’Ajuntament de Barcelona ha recuperat, mesos més tard del previst, tots els locals del Port Olímpic on hi havia restaurants i discoteques. Des que a l’abril s’acabés la concessió, el consistori ha hagut d’esperar a una autorització judicial per desallotjar les quatre últimes discoteques rebels que encara no havien lliurat les claus. L’Ajuntament n’ha informat a través d’un comunicat, en què ha especificat que 18 locals van buidar els espais de forma voluntària i que 26 han hagut de ser recuperats de manera “forçosa”.

La batalla judicial es va iniciar el 27 de novembre del 2019, mesos abans que acabés la concessió, quan es va presentar un recurs contenciós-administratiu contra el tancament de set restaurants, tal com va publicar el TOT Barcelona. Amb tot, el recorregut als jutjats ha acabat amb el tancament de tots els locals del moll de Mestral –els de Gregal gaudiran d’una concessió ampliada fins el 2022, segons van pactar els grups municipals–.

El consistori barceloní ha destacat que s’ha finalitzat la urbanització “provisional” dels 10.000 m2 de passeig que fins ara ocupaven els restaurants i locals d’oci. Ara es poden destinar al “passeig i la pràctica de l’esport”, segons ha ressaltat l’Ajuntament. El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, ha posat en relleu a través de Twitter que és “una bona notícia per a Barcelona, especialment per als veïns de Sant Martí”.

El Port Olímpic, sota la gestió de Barcelona Serveis Municipals (B:SM), pretén convertir-se en un “espai de ciutat” on s’hi pugui fer esport i treballar. A més, vol virar cap a la divulgació nàutica i la promoció esportiva. Finalment, i segons ha detallat l’Ajuntament, apostarà per l’economia blava i per la gastronomia. Tot plegat es troba al Pla Director Estratègic del Port Olímpic.

Més notícies
Locals del moll de Mestral del Port Olímpic / Jordi Play

Set discoteques del Port Olímpic es resisteixen a entregar les claus

Notícia: Set discoteques del Port Olímpic es resisteixen a entregar les claus
Comparteix
L'Ajuntament anuncia que n'ha recuperat 13 més, cinc d'ells amb intervenció policial
Notícia: Set discoteques del Port Olímpic es resisteixen a entregar les claus - Mobile
Agents de la Guàrdia Urbana, en imatge d'arxiu / Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament recupera a la força sis discoteques rebels del Port Olímpic

Notícia: L’Ajuntament recupera a la força sis discoteques rebels del Port Olímpic
Comparteix
Encara hi ha una vintena de locals que no han tornat les claus a l'espera de l'ordre judicial
Notícia: L’Ajuntament recupera a la força sis discoteques rebels del Port Olímpic - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa