Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Set discoteques del Port Olímpic es resisteixen a entregar les claus
  • CA

En falten 7, encara. L’Ajuntament de Barcelona continua batallant per recuperar la possessió de tots els locals comercials del Moll de Mestral del Port Olímpic, ocupats per pubs i discoteques majoritàriament. Aquest dimecres ha anunciat en un comunicat que n’ha recuperat 13 més –cinc d’ells amb intervenció policial–, però que en queden 7 de rebels que se segueixen resistint a entregar les claus. En total el consistori ha pres possessió de 19 dels 26 espais.

A principis de desembre el consistori ja va anunciar que n’havia recuperat 6 i ara especifica que 8 negocis més han acabat entregant les claus voluntàriament, pressionats per la reclamació municipal als jutjats. No obstant, en 5 casos l’Ajuntament ha hagut d’enviar tècnics municipals i agents de la Guàrdia Urbana per fer efectiva l’autorització judicial.

El govern municipal s’esforça en emmarcar la recuperació com un èxit, en el marc de la transformació del Port Olímpic un cop la Generalitat ha cedit la gestió del recinte al consistori. L’executiu d’Ada Colau preveu destinar els locals a “economia verda i blava”, construir una nova rampa d’accés al centre del Moll i afavorir l’afluència de públic familiar. El projecte suposa una inversió de més de 40 milions d’euros en 6 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa