Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La parella del motorista mort critica Colau per frivolitzar sobre els blocs de formigó
  • CA

La parella de Martí Estela, el motorista que va morir en un accident de trànsit al carrer Balmes després que un cotxe l’envestís i acabés impactant contra un bloc de formigó, ha criticat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per frivolitzar sobre la retirada d’aquests polèmics elements de seguretat. “A dia d’avui el Martí i jo seguiríem junts. És lamentable tot plegat. Sense paraules”, va dir en resposta a les declaracions de Colau, que durant una entrevista a RAC1 va negar que els blocs de formigó hagin causat “cap accident” a la ciutat.

La polèmica sobre els blocs de formigó, que va començar des del mateix dia que es van començar a instal·lar, però va esclatar definitivament quan l’accident entre un cotxe i una moto va acabar amb la mort del jove, que va impactar amb el cap contra el bloc –tot i que oficialment la causa de la mort encara no s’ha esclarit–. Els detractors de Colau sempre han posat el focus de l’accident en el bloc de formigó per responsabilitzar-la, mentre que l’alcaldessa i el govern municipal han defensat que sense el xoc amb el cotxe, tot el que va passar després no s’hauria produït.

Aquest dimecres, Colau va tornar a parlar sobre els blocs de formigó en una entrevista a RAC1, on va assegurar que “són lletjos però han permès salvar llocs de feina”. Ho ha dit en relació a les 3.000 ampliacions de terrasses aprovades per l’Ajuntament, que va optar per aquestes barreres de tipus New Jersey per protegir els espais guanyats a la calçada. Colau va insistir que el tràgic accident del carrer Balmes el va provocar un cotxe i que, “de retruc”, el motorista va acabar impactant amb el bloc de formigó. Aquestes paraules no van agradar la parella del motorista, que en diverses piulades va lamentar que Colau defensés la seva retirada dels carrers per una qüestió estètic i no de seguretat vial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa