Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau, sobre els blocs de formigó: “Són lletjos però han permès salvar llocs de feina”
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat que els polèmics blocs de formigó que aviat deixaran de veure’s pels carrers de la ciutat “són lletjos però han permès salvar llocs de feina”. Ho ha dit en relació a les 3.000 ampliacions de terrasses aprovades per l’Ajuntament, que va optar per aquestes barreres de tipus New Jersey per protegir els espais guanyats a la calçada.

Durant una entrevista a RAC1, Colau ha replicat Jordi Basté, que havia vinculat els blocs de formigó amb diversos accidents a Barcelona, com el que li va costar la vida a un motorista. L’alcaldessa ha defensat la seguretat dels blocs de formigó i ha recordat al periodista que “cap accident” de trànsit a Barcelona han estat provocat pel blocs de formigó.

Colau ha insistit que el tràgic accident del carrer Balmes el va provocar un cotxe i que, “de retruc”, el motorista va acabar impactant amb el bloc de formigó. En relació a la seva retirada definitiva, ha explicat que aquest “formigó lleig de color groc ha permès salvar 2.000 llocs de treball” durant la pandèmia, però que ha arribat el moment de buscar solucions permanents i més “boniques”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa