La fira de Nadal del Port Vell es trasllada i estrenarà un segon pessebre aquàtic

La fira 'Nadal al Port' celebra la seva segona edició del 2 desembre al 6 de gener

El Moll de la Fusta, al Port Vell de Barcelona, serà l’epicentre de la segona edició de ‘Nadal al Port’, que estarà centrada en la il·luminació nadalenca i que se celebrarà del 2 desembre al 6 de gener. L’edició d’enguany es desplaça del Portal de la Pau –on es va celebrar l’any passat– al moll de Bosch i Alsina per facilitar itineraris segurs de visita. Entre les novetats destaca una representació de l’arribada dels reis mags que il·luminarà la làmina d’aigua, juntament el pessebre aquàtic de la primera edició.

L’esdeveniment vol convertir el moll en un bulevard de llums, com si fos un carrer més de la ciutat. L’element més vistós tornarà a ser un arbre de llums led de 31 metres d’altura, que oferirà cada tarda un espectacle lluminós amb música. Pretén combinar “la tradició i la modernitat” amb la llum i el color, al costat dels vaixells històrics del Museu Marítim de Barcelona.

Seguretat i codis QR

A causa de la situació per la pandèmia de la Covid-19, el Port Vell ha decidit apostar la il·luminació com a atractiu nadalenc, que es pot gaudir a distància i complir les mesures preventives d’higiene, de distanciament social i de seguretat pel context actual.

L’accés al recinte serà un recorregut unidireccional i tancat, controlat per personal de seguretat. Els visitants rebran un codi QR per tal de controlar l’aforament de la zona en tot moment.

Més informació

Nou comentari