La Fira de Santa Llúcia es farà amb menys parades i a un únic recinte

Barcelona acollirà les tradicionals fires de Nadal però adaptades a la pandèmia. Així, la Fira de Santa Llúcia tindrà lloc del 27 de novembre al 23 de desembre amb un total de 121 parades, la meitat que en edicions anteriors i que se situaran en un únic recinte tancat al tram central de l’avinguda Catedral. Aquest recinte comptarà amb dos punts d’accés i sortida –un a la plaça Nova i un altre a la banda de Via Laietana– i cinc agents cívics s’encarregaran de controlar el perímetre i evitar possibles aglomeracions. Una altra de les tradicionals fires, la de la Sagrada Família, tindrà una cinquantena de parades entre el 28 de novembre i el 23 de desembre. S’està avaluant encara si es podrà fer la de Reis de la Gran Via.

L’horari per visitar la 234a edició de la Fira de Santa Llúcia serà d’11.00 a 20.30 hores els dies laborables i de 10.00 a 21.00 hores en vigílies i festius. Del total de 121 parades 72 seran de figures i pessebres, 35 de verd i arbres i 14 d’artesania.

Pel que fa a la fira de Nadal de la Sagrada Família, l’horari serà de 10.00 a 21.00 hores, excepte dissabtes i vigílies de festius que tancarà a les 22.00 hores. Del total de parades, vuit seran d’arbres i plantes de Nadal, 19 a pessebres i guarniments, vuit a alimentació i 13 a regals, principalment bijuteria, artesania i roba.

Aquestes parades estaran envoltades per tanques i distribuïdes per grups, en cadascun dels quals els visitants hauran de seguir un recorregut en sentit únic que estarà delimitat per catenàries.

Per últim, encara s’està avaluant les condicions per poder celebrar la Fira de Reis de al Gran Via de les Corts Catalanes, segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona.

Nou comentari