Barcelona tornarà a tenir bus turístic nadalenc després de “l’èxit” de l’any passat

El servei recorre els principals carrers de la ciutat per veure la seva il·luminació alhora que s'ofereix informació sobre les tradicions catalanes

L’autobús especial Barcelona Christmas Tour recorrerà des d’aquest divendres 27 de novembre carrers i edificis emblemàtics de la ciutat amb llums i decoració nadalenca. Segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat, el bus de dos pisos circularà quatre dies a la setmana per zones com el passeig de Gràcia, la catedral de Barcelona, la casa Batlló, la Pedrera, la Meridiana, el Paral·lel i la Via Laietana, entre altres llocs. El recorregut començarà a les 18h en la parada del bus turístic de la plaça Catalunya i durant el trajecte els passatgers podran escoltar explicacions sobre les tradicions nadalenques catalanes –en castellà i en català.

L’Ajuntament va posar en marxa aquesta iniciativa l’any passat i la reedita enguany després de l'”èxit” de la prova pilot: més de 2.100 persones es van pujar al Barcelona Christmas Tour i un 90% del públic va ser local. Sobretot, es va utilitzar la compra anticipada del bitllet i la reserva prèvia.

Com a novetat, i per a prevenir contagis del coronavirus, tots els usuaris hauran de portar mascareta i la neteja de mans amb gel hidroalcohólica serà obligatòria en entrar i en sortir del bus.

El Barcelona Christmas Tour circularà fins al 27 de desembre de dijous a divendres, excepte els dies de la Nit de Nadal i Nadal.

Nou comentari