Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona tornarà a tenir bus turístic nadalenc després de “l’èxit” de l’any passat
  • CA

L’autobús especial Barcelona Christmas Tour recorrerà des d’aquest divendres 27 de novembre carrers i edificis emblemàtics de la ciutat amb llums i decoració nadalenca. Segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat, el bus de dos pisos circularà quatre dies a la setmana per zones com el passeig de Gràcia, la catedral de Barcelona, la casa Batlló, la Pedrera, la Meridiana, el Paral·lel i la Via Laietana, entre altres llocs. El recorregut començarà a les 18h en la parada del bus turístic de la plaça Catalunya i durant el trajecte els passatgers podran escoltar explicacions sobre les tradicions nadalenques catalanes –en castellà i en català.

L’Ajuntament va posar en marxa aquesta iniciativa l’any passat i la reedita enguany després de l'”èxit” de la prova pilot: més de 2.100 persones es van pujar al Barcelona Christmas Tour i un 90% del públic va ser local. Sobretot, es va utilitzar la compra anticipada del bitllet i la reserva prèvia.

Com a novetat, i per a prevenir contagis del coronavirus, tots els usuaris hauran de portar mascareta i la neteja de mans amb gel hidroalcohólica serà obligatòria en entrar i en sortir del bus.

El Barcelona Christmas Tour circularà fins al 27 de desembre de dijous a divendres, excepte els dies de la Nit de Nadal i Nadal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa