VÍDEO | La crítica àcida de Bruno Oro a un famós hotel del centre de Barcelona

L'actor alerta en un vídeo viral humorístic en contra que es torni a relegar els barcelonins pels turistes al centre

“Vaig sortir d’aquest hotel amb la sensació que féiem nosa a la ciutat”, confessa l’actor Bruno Oro en un vídeo que s’ha fet viral a xarxes socials. El còmic fa gala de bon humor per revestir una crítica rotunda i, alhora, un avís en contra que els barcelonins tornin a ser relegats de certs espais de la ciutat a mesura que el turisme reprèn el pols després del cop de la pandèmia.

Oro -popular per haver sigut durant anys un dels imitadors de Polònia de TV3- ha explicat els últims dies al seu compte d’Instagram què li va passar a ell i la seva parella quan van voler prendre una copa al bar d’un famós hotel cèntric.

L’intèrpret assegura que els van demanar una consumió obligatòria mínima de 18 euros per persona, un preu que jutja prohibitiu per a un barceloní mitjà. “Una segregació social en tota regla”, etziba Oro que, amb molta gràcia, evita primer dir el nom de l’establiment, per acabar desvetllant-lo a crits, adreça inclosa: l’hotel Mandarin Oriental, a passeig de Gràcia.

“Aquest hotel haurà patit com molts d’altres de Barna. La gent de Barcelona hem posat el nostre gra de sorra i hem anat a sopar o a dormir a hotels de la nostra ciutat quan no hi havia turistes. Però dona la sensació que, ara que els guiris hi han tornat, per a aquest hotel tornem a ser la classe social de natius garrepes que és millor clavar-los 18 euros i així es caguen i no hi pugen”, recrimina l’actor.

Oro opina que “sembla que no interessi” que la majoria dels barcelonins puguin acudir a establiments del centre de la ciutat. “És una pena, perquè sabeu què passarà a Barcelona? El que passa a Venècia fa molts anys, que no hi ha venecians“, alerta. El vídeo suma més de 211.000 visites i més de 1.800 comentaris.

Més informació

Comentaris

  Joan de Canyamars 14/06/2021 12:30 pm
  Bruno, et felicito molt efusivament. Tens tota la raó. A veure si hi haurà cap reacció i si n'hi ha, com serà. Salud
  Joan 15/06/2021 1:46 am
  A qualsevol lloc turístic passa igual... A Cerdanya, ni t'explico...
  Anònim 16/06/2021 1:26 pm
  Tens, tota, la, raó fantàstic

Nou comentari