Junts es queixa que el porta a porta s’estengui a Sant Antoni “sense consens”

Recorda els "seriosos conflictes" que el sistema de recollida d'escombraries ha generat a Sant Andreu

El grup municipal de Junts a Barcelona ha lamentat que el Govern d’Ada Colau hagi rebutjat la seva petició d’aturar cautelarment la implantació de sistema de recollida selectiva de residus porta a porta al barri de Sant Antoni fins a aconseguir “un consens tècnic, polític i veïnal”, ha explicat el grup aquest divendres.

El regidor-portaveu de Junts al districte de l’Eixample, Albert Cerrillo, va presentar un prec al ple del consell del districte aquest dijous en què demanava aturar el projecte fins consensuar el mètode de recollida i selecció de residus més efectiu i amb menys repercussió per al veïnat, donats els “seriosos conflictes” que considera que aquest sistema està produint al barri de Sant Andreu de Palomar. El moviment veïnal de Sant Andreu ha qüestionat la forma en què el model de recollida de residus s’ha implantat i ha reclamat que es millori i, fins i tot, que se suspengui mentre no es posi remei a molèsties de pudors, plagues i brutícia a les voreres que denuncien.

Junts també va impulsar aquest dijous una proposició que es va aprovar per unanimitat perquè l’executiu municipal hagi de presentar un informe sobre l’estat dels interiors d’illa de districte a finals d’any.

Més informació

Nou comentari