Ingressen a presó 20 dels 61 detinguts en la batuda contra narcopisos al Raval

Es van comissar més de mig milió d'euros en substàncies estupefaents

Vint dels 61 detinguts aquesta setmana en l’operació contra els narcopisos al Raval han ingressat a la presó després de passar a disposició del jutge, segons fonts properes a la investigació. La batuda va desarticular diversos entramats criminals que controlaven la venda i distribució de cocaïna i heroïna al barri.

Va tenir lloc dimecres passat, es van fer entrades a 35 pisos i cinc locals, principalment al districte barceloní però també a Cornellà de Llobregat, Badalona i el Prat de Llobregat. En total, hi van participar més d’un miler d’efectius dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana de Barcelona i el Cos Nacional de Policia. A més, es van comissar més de mig milió d’euros: 550.000 euros en substàncies estupefaents i 71.000 euros en metàl·lic.

L’operatiu policial va ser la culminació d’una investigació policial conjunta que va començar a mitjan agost de l’any passat, un mes després del dispositiu Suricat que va permetre desactivar 36 narcopisos i detenir 53 persones de diferents grups dedicats al tràfic de drogues en aquesta zona.

Més informació

Nou comentari