Hazte Oír denuncia militants de la CUP per impedir que el seu autobús circuli per Barcelona

Hazte Oír ha denunciat “un grup de militants de la CUP de Barcelona”, assegura la portaveu de l’associació, Teresa Garcia-Noblejas. Ho recull Europa Press, que apunta que “els atacants” han estat “identificats gràcies a les fotografies i vídeos realitzats” per periodistes. A més, tot i les protestes d’avui, Garcia-Noblejas senyala que l’autobús circularà demà per la ciutat “perquè les turbes radicals no ens callaran”. També destaca que han tingut la protecció dels Mossos d’Esquadra durant tot el trajecte.

L’acció que ha liderat el partit anticapitalista ha enganxat adhesius al vehicle amb missatges feministes per combatre la crítica a l’avortament que lluia l’autocar d’Hazte Oír. La CUP Barcelona, en presència de la regidora Eulàlia Reguant, ha criticat l’actuació de la policia catalana perquè els han “desallotjat” per permetre la circulació de l’autobús. Fins i tot, s’ha identificat un membre de la candidatura per a les eleccions del 26 de maig, Francisco Garrobo.

Nou comentari

Més notícies

La CUP atura el bus d’Hazte Oír i els Mossos l’escorten fins a la Sagrada Família

Els antiavalots han fet marxar els activistes i l'autocar ha continuat
L'autobús d'Hazte Oír que circularà per Barcelona.| Hazte Oír

L’autobús d’Hazte Oír es passeja per Barcelona amb un missatge contra Ciutadans

El vehicle està decorat amb una declaració d'Albert Rivera sobre l'avortament

Hazte Oír tornarà a Barcelona amb un autobús contra les lleis LGTBI

El vehicle circularà per la capital catalana dimarts amb un vehicle decorat amb frases de polítics

Un jutjat de Barcelona rectifica i investigarà l’autobús d’Hazte Oír

El jutge havia descartat immobilitzar el vehicle com a mesura cautelar i havia ignorat la petició de la fiscalia d'obrir un procediment judicial pels fets