Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’autobús d’Hazte Oír es passeja per Barcelona amb un missatge contra Ciutadans

L’autobús d’Hazte Oír ha arribat a la seu de Ciutadans a Barcelona a les 13:15 hores. Decorat amb la frase “El aborto no es violencia”, el vehicle ha estat uns 20 minuts aturat davant del local del partit, situat al carrer Balmes 191. Alguns curiosos hi han fet fotografies, tot i que la reacció que ha creat l’autobús han estat retrets dels conductors per haver-se aturat i haver ocupat un carril del carrer Balmes. La següent parada de L’autobús serà la Sagrada Familia, segons Hazte Oír.

El bus d'HazteOir a Barcelona / A.L.

El bus d’HazteOir a Barcelona / A.L.

La idea és fer un trajecte pels carrers “cèntrics” de la ciutat passejant un missatge contra les declaracions d’Albert Rivera sobre l’avortament, que va dir que la interrupció voluntària de l’embaràs “no és violència”. “L’autobús va dirigit contra Ciutadans”, expliquen des d’Hazte Oír. 

Hazte Oír circularà per Barcelona avui, però també ho farà per ciutats de l’Estat com ara Madrid, Sevilla i València. L’Ajuntament de Barcelona va donar ordres a la Guàrdia Urbana perquè immobilitzés l’autobús si tornava a Barcelona. En aquell cas, però, es referia al vehicle que estava decorat amb la imatge de Hitler i que era un clam contra les “feminazis”. L’autobús va arribar al març a la capital catalana i una concentració antifeixista el va aturar a la Diagonal.

Fonts de l’entitat recorden que l’autobús que arriba avui a Barcelona és “un altre” i que no han rebut cap notificació per part de l’Ajuntament. De la mateixa manera, expliquen que no han rebut cap sanció de les que el consistori va dir que imposaria a Hazte Oír després que l’entitat estigués al març a la ciutat. 

Des d’Hazte Oír defensen que la Unió Europea contempla la “lliure circulació” per justificar l’arribada de l’autobús a Barcelona. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa