Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Hazte Oír tornarà a Barcelona amb un autobús contra les lleis LGTBI

Hazte Oír tornarà a Barcelona dimarts. Segons ha confirmat l’associació a aquest diari, d’aquí a dos dies el grup ultraconservador tornarà a la capital catalana. Ho farà amb un autobús que forma part de la campanya #VotaValores i que estarà decorat amb frases de Pedro Sánchez, Albert Rivera, Andrea Levy i Javier Maroto sobre la llei LGTBI. L’associació s’ha posat com a objectiu per a la campanya “fer fora” Sánchez “però també exigir als partits de centre dreta que desmuntin el projecte ideològic de l’esquerra, que amenaça amb destruir Espanya, la família, el dret a la vida i les llibertats fonamentals”. 

El retorn de l’autobús de l’entitat ultraconservadora podria ser aturat per la Guàrdia Urbana, ja que la policia local ha rebut ordres d’immobilitzar​ el vehicle si torna a la capital catalana. Hazte Oír va rebre denúncies per part del consistori i va ser aturat per un grup d’antifeixistes a la Diagonal després que entrés a Barcelona el març passat. En aquell moment un jutge va denegar immobilitzar l’autobús perquè estava emparat en la llibertat d’expressió. El vehicle tenia una imatge de Hitler i era un clam contra les “feminazis”. 

Sobre la immobilització de l’autobús per part de la Guàrdia Urbana un cop entri a Barcelona, Hazte Oír replica que no han rebut “cap notificació” i que “és un autobús diferent”. A més, sobre les multes que l’Ajuntament va imposar al grup, remarca que no han rebut cap sanció ni multa.

L’autobús de Barcelona circularà de manera simultània a dos vehicles més, que circularan per Madrid, València i Sevilla.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pau Pastilla a abril 23, 2019 | 09:58
    Pau Pastilla abril 23, 2019 | 09:58
    Doncs té tot el dret a expresar-se, encara que no agradi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa