Haibu 4.0 nega ara que tingui cap pis rusc a Barcelona

La mateixa empresa va assegurar mesos enrere que en tenia diferents edificis amb pisos rusc a Barcelona

L’empresa promotora de l’infahabitatge en forma de pisos rusc, Haibu 4.0, assegura ara que no té cap habitacle d’aquest tipus en funcionament a Barcelona tot i haver-se vantat de tenir-ne en repetides ocasions. La companyia ha comunicat la notícia en la resposta que ha adreçat a l’Ajuntament de Barcelona després que el govern municipal els amenacés amb multar-los amb fins a 900.000 euros.  “No tinc coneixement de cap emplaçament, al terme municipal de Barcelona, destinat, o amb previsió immediata de ser destinat, a l’activitat que identifiqueu com a pisos rusc”, ha respost el fundador de Haibu, Marc Olivé.

Com a conseqüència Olivé demana que s’arxivi l’expedient informatiu i que se’l permeti fer ús del local que volia utilitzar com a expositor, situat al carrer Constitució (Sants-Montjuïc), que va quedar precintat. 

Tot i així, la versió que ara fa pública el promotor de Haibu 4.0 entra en total contradicció amb les múltiples ocasions en què ha assegurat que té diversos enclavaments amb pisos en rusc en actiu a Barcelona o a punt d’entrar en funcionament. Ho va fer en declaracions a aquest diari i en comunicats generals a la premsa. La majoria de vegades ha explicat que no pot dir la localització per por a que li precintin, però en altres ocasions ha avisat del lloc, tot i tenir una credibilitat molt baixa, com quan va anunciar que obririen en breu un local per viure-hi al Torrent de l’Olla (Gràcia) i que ja en funcionava un a Les Corts

Més informació

Nou comentari