Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El grafiter que va pintar un petó entre Rajoy i Puigdemont crea ‘Madame Colau’
  • CA

El grafiter italià TVBoy ha deixat a Barcelona una de les seves últimes obres. Es tracta de Madame Colau, que il·lustra l’alcaldessa com una dona de l’època de la Revolució Francesa, en una imatge que evoca el símbol de la llibertat. L’alcaldessa, investida gràcies als vots de l’ex primer ministre francès Manuel Valls, té una bandera del país veí a la mà on es pot llegir “Vive la Resistance”. L’artista ha compartit la imatge a través de Twitter.

L’obra ha aparegut a la plaça Sant Miquel, a tocar de Sant Jaume, aquesta nit. “Madame Colau, amb el seu nou aliat francès resisteix al capdavant de la ciutat de Barcelona”, ha escrit TVBoy en una piulada.

TVBoy ja va pintar Colau com a Wonder Ada -comparant-la amb el personatge de Wonder Woman-, i com Santa Ada. A més, les seves creacions mostren sovint petons entre personatges famosos: entre Rajoy i Puigdemont, Messi i Ronaldo, Arrimadas i Iceta o Putin i Trump. També va pintar el president a l’exili Puigdemont com a Harry Potter, segons informa Europa Press.

El petó entre Rajoy i Puigdemont que va pintar TVBoy. | TVBoy

El petó entre Rajoy i Puigdemont que va pintar TVBoy. | TVBoy

També se li atribueixen pintades com ara una que mostrava a Santa Rosalía

Més notícies
Ada Colau: “No seré en cap cas ni alcaldessa independentista ni anti-independentista”
Notícia: Ada Colau: “No seré en cap cas ni alcaldessa independentista ni anti-independentista”
Comparteix
L'acceptació de la vara gràcies al PSC i Manuel Valls ha estat amarga per a l'alcaldessa: "Avui no és un dia exactament feliç"
Valls gaudeix de ser “protagonista” i recorda a Colau que li ha donat l’alcaldia
Notícia: Valls gaudeix de ser “protagonista” i recorda a Colau que li ha donat l’alcaldia
Comparteix
"Sense la decisió de nosaltres 3 i la responsabilitat de Jaume Collboni, vostè, senyora Ada Colau, avui no seria alcaldessa", li ha refregat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa