Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una fuita d’aigua obliga a tancar una estació de la Línia 4 de metro

Ha tornat a passar. Tal com ha informat TMB a través de Twitter, una incidència externa ha obligat a tancar l’estació de Girona, per on passa la Línia 4 de metro. Fonts de TMB han explicat al TOT Barcelona que l’estació s’ha tancat perquè durant les obres de la superilla s’ha rebentat una canonada, la qual cosa ha provocat una fuita d’aigua. “Hem tancat l’estació perquè és inviable. Està caient aigua i s’ha de drenar”, han informat des de TMB. Davant d’aquesta situació, TMB ha indicat a través de Twitter que els passatgers que volguessin agafar el metro a Girona poden dirigir-se a les estacions més properes: Verdaguer (L4 i L5) i Passeig de Gràcia (L4, L2 i L3).

Una altra fuita d’aigua a la superilla Eixample

El passat mes de febrer es va produir una situació similar. Tal com va avançar betevé i va confirmar el TOT a partir de fonts de TMB, es va produir una fuita a les obres del tram del carrer de Girona que es troba entre els carrers de Consell de Cent i de Diputació, al barri de la Dreta de l’Eixample. Aquest fet va deixar una imatge atípica al carrer de Girona, amb un toll d’aigua que ocupant bona part de la calçada.

Tal com va indicar TMB través de Twitter i va confirmar el TOT a partir de fonts de TMB, la fuita d’aigua va obligar a tancar una estona l’estació de metro de Girona, de la Línia 4. D’altra banda, betevé va assenyalar que la fuita s’havia produït perquè durant les obres s’havia rebentat una canonada. Tanmateix, habitatges de la zona es van quedar sense aigua durant més d’una hora.

Pel que fa a la repercussió de la superilla Eixample a la ciutat, està suposant la pacificació de transitats carrers del districte de l’Eixample. Aixo ha provocat, entre altres, que des del passat mes de novembre no es pugui fer servir el carrer de Consell de Cent per creuar una part de la ciutat en línia recta. Els vehicles han de girar gairebé a cada cruïlla.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: lluis a març 30, 2023 | 12:48
    lluis març 30, 2023 | 12:48
    Sequera! Sequera! Sequera! Inutils! Inutils! Inutils!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa