Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Espectacular fuita d’aigua a les obres de la superilla de l’Eixample

Tarda complicada a la zona d’un dels futurs eixos verds de la superilla de l’Eixample. Tal com ha avançat betevé, s’ha produït una fuita a les obres del tram del carrer de Girona que es troba entre els carrers de Consell de Cent i de Diputació, al barri de la Dreta de l’Eixample. Aquest fet ha deixat una imatge atípica al carrer de Girona, amb un toll d’aigua que ocupant bona part de la calçada.

Tal ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) a través de Twitter i ha confirmat el TOT Barcelona a partir de fonts de TMB, la fuita d’aigua ha obligat a tancar una estona l’estació de metro de Girona, de la Línia 4. El servei de l’estació s’ha normalitzat a les 17.17hores. D’altra banda, betevé ha informat que la fuita s’ha produït perquè, durant les obres, s’ha rebentat una canonada. Tanmateix, habitatges de la zona s’han quedat sense aigua durant més d’una hora.

Dues fuites més al districte de l’Eixample

El passat mes de desembre, una altra fuita d’aigua va inundar, durant una estona, un dels carrers més transitats de Barcelona: carrer d’Aragó. Els fets es van produir, concretament, al tram que conflueix amb Calàbria. Tal com va poder saber el TOT des del lloc de l’incident, la fuita provenia de la canonada principal d’aquest tram de carrer, que havia rebentat. Es va haver de tallar l’aigua del carrer.

El districte de l’Eixample també va patir una altra fuita d’aigua el passat mes de novembre. L’escenari, en aquell cas, va ser el carrer de Calàbria, entre els carrers de la Diputació i la Gran Via de les Corts Catalanes, al barri de l’Esquerra de l’Eixample. Aquesta imatge va despertar la curiositat de veïns i vianants, que es va acostar al lloc dels fets per fer fotos i vídeos. Per part seva, la Guàrdia Urbana de Barcelona també s’hi va personar per tal d’acordonar la zona mentre es procedia a solucionar la incidència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa