Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Una fuita fa brollar aigua de la vorera en un carrer de l’Eixample
  • CA

Una fuita d’aigua ha afectat aquest dimecres al matí una part del districte de l’Eixample de Barcelona deixant una imatge ben poc comuna. En concret, la incidència ha tingut lloc cap a les dotze del migdia al carrer de Calàbria, entre els carrers de la Diputació i la Gran Via de les Corts Catalanes, al barri de la Nova Esquerra de l’Eixample.

Segons ha pogut comprovar el TOT Barcelona, aquesta fuita ha fet que una quantitat important d’aigua brollés directament de la vorera a través d’una esquerda de dimensions considerables. Aquesta imatge ha despertat la curiositat de veïns i vianants que s’han acostat per fotografiar o enregistrar vídeos de la peculiar escena. Efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona han acudit al lloc dels fets per tal d’acordonar la zona mentre es procedia a solucionar la incidència. Per ara es desconeixen els motius que haurien provocat aquesta fuita.

Un ‘guèiser’ a les obres de la superilla de l’Eixample

Aquesta no es la primera fuita d’aigua que té lloc en els darrers mesos al voltant de les obres de la superilla de l’Eixample. A principis del mes d’octubre ja es va produir un altre incident similar a la cruïlla del carrer de Rocafort amb el de Consell de Cent, quan una de les actuacions per la implantació dels nous quatre eixos verds va provocar una gran fuita d’aigua que s’elevava diversos metres d’alçada com si fos verdaderament un guèiser. En aquella ocasió, els tècnics van atribuir l’espectacular escena al possible trencament d’una canonada.

Una imatge semblant es va produir el març del 2021 durant les obres del col·lector de l’avinguda Diagonal. La incidència es va concentrar aleshores en el mateix espai on estaven tenint lloc els treballs, de manera que el trànsit no es va veure afectat directament per aquesta impressionant fuita d’aigua.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa