Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una fuita d’aigua inunda un dels carrers més transitats de Barcelona
  • CA

Els Bombers de Barcelona han treballat aquest matí en una fuita d’aigua que ha inundat momentàniament el carrer d’Aragó, un dels més transitats de Barcelona, al tram que conflueix amb Calàbria. Tal com ha pogut esbrinar el TOT Barcelona des dels llocs dels fets, el problema prové de la canonada principal d’aquest tram de carrer, que ha rebentat. Tècnics d’Aigües de Barcelona també treballen per minimitzar els efectes de la fuita. S’ha hagut de tallar l’aigua del carrer.

Aquest fet ha deixat una imatge insòlita al carrer d’Aragó, amb un toll d’aigua que ocupa gran part de la calçada. Malgrat tot, els cotxes han continuat circulant, ja que l’aigua es concentra al carril bus i bici. L’aigua s’ha anat escolant i el carrer poc a poc va recuperant la normalitat.

Les imatges de la fuita d’aigua

Les imatges de la fuita d’aigua al carrer d’Aragó | TOT Barcelona

El carrer Dos de Maig, també inundat

Aquesta setmana els Bombers també han hagut d’actuar en un altre gran carrer de Barcelona. El passat 13 de desembre, una fuita d’aigua al tram del carrer de Mallorca, concretament a la confluència amb el carrer Dos de Maig, va provocar una inundació que ha agafat desprevinguts tant els conductors com els vianants. Tal com ha passat aquest matí al carrer d’Aragó, tot i la vistositat de les imatges i el fet que els bassals han omplert la zona, en aquesta ocasió tampoc es van produir danys importants als establiments i comerços de la zona.

La mobilitat entre els barris del Camp de l’Arpa i la Sagrada Família va quedar temporalment afectada i en algunes finques es produir talls en el subministrament de l’aigua. En canvi, aquest cop els cotxes sí que han seguit circulant per Aragó, malgrat que han hagut de disminuir la marxa a l’altura de la fuga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa